Wednesday, November 24, 2010

Everyone Connects

You have got to check out this cool website! It’s a website created by TM dan diberi nama Everyone Connects!


Ia amat berbeza berbanding dengan website yang biasa ray tengok. Kira gempak la jugak. A bit jakun la pulak ray ni bila masuk web ni...hahahaha.. Website ini akan menghubungkan kita kepada banyak program-program menarik secara online.

Check it out! Here’s the link.http://www.everyoneconnects.net/twec/Intro.aspx

Instead of typical website yang ada link & gambar, kita dibawa ke sebuah dunia virtual utk dihubungkan ke program-program online mengikut kategori tersedia didalam web ini. Antara ketegori yang ada ialah Stadium (games sukan utk ditonton) , MUTV (Manchester United TV), Jamming Garage, SINI MA (Cinema), .....etc





Dalam everyone connects ni, korang akan bersua muka secara virtual dengan orang lain yang melayari web tersebut. So, korang boleh chat dengan mereka yang ada.
Masa ray online tadi, i met Eva Mandez (jadi-jadian) hahahha
Kita orang main kejar2 mcm budak2 . Lebih kurang 10 minit la jugak. Lawak gila. Tapi creepy gak...tah sape2 la Eva tu kan. Ntah2 mak budak anak satu duduk kat Kepong! Kowt.


(percubaan mengorat secara online)

Terberangan kejap...in the future terbayang-bayang blog2 peribadi jugak akan berbentuk seperti web Everyone Connects ni...hahaha. Mampu?
I believed in the future, bila internet connection tersangat pantas, website akan dilayari & program online akan ditontoni ibarat menukar channel di tv saja.



Tanpa ray sedari, sebenarnya website everyone connects ni dah pun setahun online. Yang paling Ray ingat tentang kempen tentang Everyone Connects ni ialah iklan “Through My Window” di tv dimana Bunkface menyanyikan lagu tersebut.

Baru-baru ini di The Curve, Mutiara Damansara ...Everyone Connects menyambut Ulangtahun pertamanya pada 21 November.



Punyalah ramai orang membanjiri event ni, ya la kan macam2 ada.
Apa pun, u guys should definately check this website out. Explore it and tengok la sama ada u like it or not. Have Fun !
Btw happy 1st Anniversary to Everyone Connects by TM !


1 mulut cakap2 belakang:

ifah said...

wahhh trm ksh bg tau. huhu
walaupn anak tm, x tau pn sl bnd ni..