Wednesday, November 3, 2010

10 teka teki. Cuba Jawab !



Bawah ni ada 10 teka teki mcm harr utk korang jawab.

1- Apa beza daun betik ngan tangan perempuan?
2- Haiwan apakah yang pertama sampai ke bulan?
3- Apa beza tayar kereta dengan kondom?
4- Apa yang mahal pada BMW?
5- Rumah apakah yang gunakan banyak air?
6- Hitam, panjang, dipeluk dan diapit dua paha.
7- Ubat apa yang tak ada kesan sampingan (side effect)?
8- Waktu dia hidup orang menyanyi, bila dia mati orang bertepuk tangan. Apa dia?
9- Bibir bertemu bibir. Tangan asyik meraba lubang. Mata terpejam menikmatinya.
10- Apa nama sudirman masa kecil?

Give up? Answer...after the jump!



1-Apa beza daun betik ngan tangan perempuan?
Daun betik boleh melembutkan daging yang keras, tangan perempuan dapat mengeraskan daging yang lembut.

2-Haiwan apakah yang pertama sampai ke bulan?
Burung punai (Neil Armstrong punya)

3-Apa beza tayar kereta dengan kondom?
Tayar kereta kalau bocor boleh menghilangkan nyawa,
kondom plak kalau bocor boleh menambahkan nyawa.

4-Apa yang mahal pada BMW?
Huruf W. Cuba tukarkan W ngan X. Jadi BMX. Kan murah tu...

5-Rumah apakah yang gunakan banyak air?
Rumah terbakar

6-Hitam, panjang, dipeluk dan diapit dua paha.
Orang sedang panjat tiang talipon.

7-Ubat apa yang tak ada kesan sampingan (side effect)?
Viagra dan Krim membesarkan payudara. Kesan dia ke depan, bukan ke samping.

8-Waktu dia hidup orang menyanyi, bila dia mati orang bertepuk tangan. Apa dia?
Lilin kek harijadi.

9-Bibir bertemu bibir. Tangan asyik meraba lubang. Mata terpejam menikmatinya.
Orang sedang meniup seruling.

10- Apa nama sudirman masa kecil?
Sudirboy.

Himpunan teka-teki sengal dari internet.

13 mulut cakap2 belakang:

Cik Miza said...

sejak bila post ray ada berbau lucah nih... hehe
tapi kebanyakan teka-teki ni selalu dengar dah..

omgpetch said...

haha nice. soalan 5 tu je blh jwb dgn jayanya. haha. yg laen mmg mcm harr j!

FaizalSulaiman said...

hahahaha..

lots of laugh la ray.

[r][a][y] eusouff said...

Cik Miza...
err lucah ke? which one?
selalu dengar? sejak bila selalu dengar teka-teki lucah ni? hahahaha

[r][a][y] eusouff said...

omg petch..
mmg mcm harrr sbb tu dijadikan entry...kalau betul2 nak berfikir..amik SPM lagi sekali kowt..hahaha

[r][a][y] eusouff said...

Faizal..
hahahaha
nak buat koleksi supaya teka-teki mengong lagi harr ni tak pupus...kekeke
utk generasi akn datang membacanya...gitewwwwwlahhh!

Rebelle Me said...

hihihihi~
i answered few questions dengan betul!
bangga sat..
:p

Pala Maldini said...

entry teka teki ni kalau hantar ke Finas.. sure tak lepas!

Wawa~* said...

aiyok ray.. adik2 18 tahun ke bawah x ssuai baca entry ni, lol..

but thanks for this teka teki, dpt release tensen sat, hehehe...

[r][a][y] eusouff said...

Robelle...

u must think very hard kan?


pala...
finas? ahaks
setakat lepas kat blog je la ya


wawa...
ada ke budak kecik baca blog den ni? hahaha

wahida said...

huh...gila sengal jwpn dia...byk x dpt jwb..hehe...anyway, saya dah follow awak, nnt follow me back k!

NUke_Rude said...

hahaha! nice 1 bro!

aku cuma leh jawab yg BMX tu je. haha! cis! kena byk membaca ni!

edzlin007 said...

hahaha

no 2, 5 dan 8 je ku teka betul.