Monday, October 11, 2010

Masa tambahan bercakap dengan iTalkWhoa! Sehingga 31 Oktober 2010



Yup! You heard me right...

Walaupun bulan Syawal telah berakhir, promosi iTalkWhoa masih lagi ada lagi!



Dari 1 September yang lepas sehingga 31 Oktober 2010, semua pengguna iTalkwhoa akan menikmati masa tambahan 20% masa bercakap! Masa bercakap tambahan akan secara otomatik masuk kedalam akaun korang sekiranya korang top up kredit iTalkwhoa dalam tempoh diberikan diatas.




Bawah ni adalah contoh ‘extra Talktime’ yg akan korang dapat.



Denomination
Extra Talktime
RM50
RM10
RM30
RM6
RM20
RM4

Sebagai contoh- Top up RM50, dapat extra RM10 masa bercakap.

Muak nak bercakap lama? hahaha
Selain daripada masa tambahan utk bercakap, kredit tambahan ini juga boleh digunakan utk korang beli online content  (games, songs, neswpaper content etc) yang ada kat link yg ray senaraikan dibawah ni.  Pastikan kredit korang cukup sebelum membeli online content tu ya. Macam2 online content ada utk pilihan korang.

· HyppTunes (www.hypptunes.com.my)
· E-Browse (www.ebrowse.com.my)
· B-SmartXpress (www.bluehyppo.com)
· Gamezone (www.hyppgames.com.my)
· MUTV online (www.hypp.tv/manutd)

Apa lagi ? top up kredit iTalkwhoa korang sebelum 31 Oktober ini !

4 mulut cakap2 belakang:

Nazz@Purple said...

wah..ray leh jadi duta TM ni..

[r][a][y] eusouff said...

Nazz..
Duta la sgt
hahahha
advertorial post nieh..hehehe

Ashraff Mokhtar said...

hari tu, masa raya, budak lelaki yang iklan tm tu, bukan yang berkulit gelap itu. yang lagi satu, dia datang beraya rumah. hahaha,

[r][a][y] eusouff said...

acap...datang rumah?
kawankah?
sedara mara kah?