Monday, August 30, 2010

Melanggan CELCOM BROADBAND (daily & weekly unlimited) raya ni & korang boleh menang hadiah RM128,000 !

Bayangkan kalau dalam sehari hidup korang tanpa tanpa internet connection? Bagi sesetengah orang, life will be meaningless without all that. Muka akan monyok mcm ayam sakit..lol

Internet nowdays sangat perlu ya. Sebab you need to be connected everywhere you go. Lebih2 lagi dengan hanphone korang yg  dah boleh online internet. Tanpa internet you will be missing lots of things like chatting with your friends, getting emails, blogging, networking, downloading music and video! Dengan kemudahan internet juga mempermudahkan korang untuk buat online banking dan bayar bil korang secara online. Tak perlu nak bersusah payah nak pergi frm one bank to another, cari parking lagi then amik giliran utk buat urusan.

Bila nak menjelang hari raya ni lagi la kan? Nak cari resepi buat kueh tart, kueh almond london? ...banyak informasi di internet yg dapat bantu korang nak buat apa yang korang nak buat kan? Bila dah raya plak, mesti nak ucap selamat pada kawan-kawan dan nak show off baju raya korang kat FB...kan? hahaha. Maknanya apa tu...maknanya Internet sangatlah penting utk korang dimusin perayaan ini.

Ray nak perkenalkan package Mobile Broadband internet yang Hawt. Subscribe CELCOM BROADBAND dengan harga RM12.50 saje (termasuk preloaded nilai RM10 kredit). Pastu kan korang ada peluang nak menang hadiah berjumlah RM128,000 kalau korang subscribe dari sekarang sehingga 12 September.





Ada dua package yang boleh korang pilih. 
Kalau daily unlimited (tanpa had sehari) cuma RM 6 saja sehari dan unlimited use (tanpa had seminggu) cuma RM20! Pakai lah tanpa had dalam seminggu cuma korang kena bayar RM20 saja.

Lepas daftar...korang berpeluang menang hadiah !




Ini antara hadiah yang berpeluang menang kalau korang subscribe sekarang sehingga 12 September


FREE Celcom Broadband Wireless Gateway or FREE 32” Samsung LCD TV


Menarik kan? Camner korang nak menang?

• Customer must subscribe to Daily or Weekly Unlimited plan during the Promotion Period.
• Pememang akan dipilih setiap hari dan setiap minggu untuk kedua-dua pelan:
- 6 pemenang sehari untuk Daily Plan, 3 pemenang sehari untuk Weekly Plan
- 1 pemenang setiap minggu will be entitled to win one (1) LCD TV for Daily Plan
- 1 pememnag setiap minggu will be entitled to win one (1) LCD TV for Weekly Plan
• Pemenang akan dipilih dari senarai pelanggan yg layak yg memenuhi syarat ditetapkan. Kalau terpilih korang juga akan menerima panggilan dari Celcom Customer Service utk pengesahan maklumat dan jawab soalan utk menang hadiah.
• Selected winners list will be published on www.celcom.com.my/broadband
• Promosi berakhir pada 12 September!

Nak Subscribe macam mana?

1. Register 
You will need to register your Celcom Broadband Prepaid™ SIM at any Celcom branch or dealer.

2. Getting Connected
Before you start using your Celcom Broadband Prepaid™ SIM card for the first time, you need to activate your SIM card. Here’s how:



The system will send a notification message confirming your activation status. Now your Celcom Broadband Prepaid™ SIM card is ready for use.

3. Subscription
Follow these simple steps on how to subscribe to Celcom Broadband Prepaid™ :




Subscribe to Daily Unlimited (24 hours) or Weekly Unlimited ( 7 Days)

Option 1: SMS:




Option 2 : 




To check on your subscription status: 
Type broadband status and send to 28882. You will receive SMS notifications, 24 hours and 1 hour prior to expiry of subscription.

Haaa..panduan telah diberikan. Mudah saja...kan?

Haaa..satu lagi kelebihan internet ini ialah sudah sememangnya peluang utk korang menyertai pertandingan. Sambil2 layan blog, bernetworking...main online game, BerFB, berTWEET bagai...korang boleh join pertandingan. Bukannya susah pun! Bukan kena tulis essei 20 ribu patah perkataan pun kan?
Broadband CELCOM ni ada reputasinya yang tersendiri. (jangan tak tahu) Speed yang baik dan wide broadband coverage. Dedicated Customer service – terbaik di Asia Pasifik. Menang award Frost & Sullivan Mobile Broadband Service Provider Of The Year, dua tahun berturut-turut. Walauweiiii!

So apa lagi..jom join Mobile Internet Service yang terpantas !
Proses pendaftaran pun sangat mudah! Murah pulak tu! RM12.50 utk get started...
Lepas ni korang boleh get connected on internet via phone korang dimana saja korang berada!!!!


Untuk maklumat & pengesahan lanjut layari web CELCOM >>KLIK DISINI



2 mulut cakap2 belakang:

Noryn said...

bagus kan pakej tu
bley pilih nak pakej sehari atau seminggu jadik kira sgt jimat
alahai, rasa nak tukar pakej la pulak

edzlin007 said...

ala...dah mmg pelanggan celcom broadband lor...