Saturday, April 17, 2010

What can Dato' Siti Nurhaliza do?

Siapa tak kenal Dato' Siti Nurhaliza kan? Penyanyi no 1 Malaysia katanya...

Ray ada sorang kawan yg sangatlah meminati Dato' Siti Nurhaliza....die hard fan. I always considered her as FANATIC fan tahap meroyan. Everytime she heard Dato' Siti's song, she will go GAGA (basically flip out and demanding people around her to shut up so that she can listen to her song). Padehal lagu tu dah beratus kali diulang dengar kat MP3 dalam kereta dia.



Even worst, she is trying very hard to look like her. The bad news is, she needs major constructions and lots of SIMEN lahh basically. Sebab nak jadi sebijik mcm Siti mcm kes mission impossible, she copied all the way how Dato' Siti wear her tudung and the way she dressed. Sorry to say, after tiru...not even close...

She also believed that Dato' Siti Nurhaliza can do anything.





Since she is a fanatic fan, my other friend popped up a question.

Katakan la  Dato' Siti, YOU and your mother dalam sebuah kapal.

(she screamed and got excited)

Kapal itu karam dan you can only save one person saja. Either your mom or Dato' Siti. Who would that be?

She answered "My Makkk la!!"

Uik.! Why?? kenapa tak save your fav artist tu?

She replied " Sbb Dato' Siti Nurhaliza can walk on WATER"

Gila fanatic tahap BABAS fan Dato' Siti nieh. Apa menda yg Dato' Siti x boleh buat?

LOL


Ps : I also know for a fact that her mother will sumpah her jadi peti ais kalo dia tak selamatkan mak dia..LOL
She will definately beli product SimplySiti on her quest to look like Dato' Siti...aiyaiyaiyai

13 mulut cakap2 belakang:

NUke_Rude said...

ya Allah..

can walk on water tuh...


gila fanatik la. haha.

FaizalSulaiman said...

wahahahahahahaa..duh jalan atas air. gila tol tok ti neh.and the part sumpah jadik peti ais tu memang klako tahap gaban. it just me or salah baca.., is it a fact??wahh advance mak dia.hihihi

tak main dah sumpah2 jadik batu neh.LOOOL

[r][a][y] eusouff said...

nuke...

yes ya ..water
lol


Faizal...
yup..mmg peti ais

lebih menguntungkan sumpah anak jadi peti ais dari batu...hahahah

at least she can use it to letak sayur, ikan, daging etc

kann? lol

Duke Luce Dell'amore said...

walk on water?

ape maksudnya?
nape jim cam xpaham ayat tu?

[r][a][y] eusouff said...

jim...

It simply means that Tok Ti can do can do anything

Fairuz Selamat said...

after all.. yeahh she is crazy.... but.. hahaha.. dude.. nice writing..

[r][a][y] eusouff said...

fairuz...

my friend tu sort of crazy la and she's funny too...

mak dia yg nak sumpah dia jd peti ais tu pun bleh tahan kelakarnya..lol

cik Miza Bob said...

ray doalah kat kipas keras tok ti ni, hope after pakai simplyCT she will looks like CT.. jangan CT sifir pulak udah la...

tengku_fir21 said...

owwhh...tahap kronik tue...

farhana said...

mak aihhhhhh...
fanatik sgt tu...
kalo dato ct tau ni, confirm ajak jumpa personally hehe

[r][a][y] eusouff said...

Cik Miza...

rindu kat siti sifir

akan doakan yg baek2 utk kwn2


fir_21

maybe sengaja dia berdrama queen
sbb nak attention..lol

farhana..
nak ke dato CT jumpa dia masalahnya..hahaha

[r][a][y] eusouff said...

Cik Miza...

rindu kat siti sifir

akan doakan yg baek2 utk kwn2


fir_21

maybe sengaja dia berdrama queen
sbb nak attention..lol

farhana..
nak ke dato CT jumpa dia masalahnya..hahaha

edzlin007 said...

LOL haiyoo jawapan...betul2 boleh buat saya ketawa ja. ini mmg tahap kipas susah mati ni.