Friday, February 12, 2010

Tenaga Pengajar RSK 2010

....

Memperkenalkan tenaga pengajar Tadika Rumah Si Kecil bagi tahun 2010 dengan uniform baru mereka.


AF8 dah pun memperkenalkan tenaga pengajarnya. RSK nak jugokkkk !!! lol

Dari kiri clock wise, Mami Ika (Pembantu Tadika), Teacher Mimi (Class:Phoenix), Teacher Ayu (Class: Penguin), Teacher Faeza (Class:Puffin), Teacher Rozi (Class:Pelican), Teacher Fiza (Class:Passerine), Teacher Shafi (Class: Vokal) eh...cikgu sesi petang dan akhir sekali ditengah2.. Principal Puan Juli Suriani (my sister).

Amacam ? lawa2 tak muka cikgu RSK ni? Friendly x muka2 dorang? Ada x yg muka garang or agak2 korang yg mana cikgu yg korang nak ajar kalau korang budak tadika?

Sila pilih. Dah pilih ..xleh tukar.

13 mulut cakap2 belakang:

FaizalSulaiman said...

wah2 sumer nampak friendly neh.kita nak sumer boleh tak?hehehehehe

NUke_Rude said...

best kan? semua cikgu tadika mesti pompuan... huhuu

♥Syamelia♥ said...

wah wah wah!!!
canteknya gambor...
loved the background...

ramai gak muka2 baru kn...
way 2 go, rsk :D

ps: mana pic ticer megat?? hehehe...
sah2 ticer megat yg amek dis pic..

Dari Penaku...waty... said...

dasat uniform tu ray..mcm team F1 pun ye gak...ala2 ferrari gitu...

kak julie tu cutenyee..cam tenggelam kat tengah2 tew...

edzlin007 said...

waa haha pengenalan yang bagus. baju mcm AF pun ye. erm..kenapa cikgu tadika mesti perempuan?

Farazila said...

uikks...cantik nye...
amboii pandai ray pilihyea...

Lina said...

chumel2 semua..

nak pilih ray jadi my teacher bleh?
hahahahahah!! :p

[r][a][y] eusouff said...

Faizal...
daftar dengan segera. lol


nuke...
hanya pompuan yg budak2 senang mesra
letak cikgu lelaki murid x nak masuk kelas
budak2 agak memilih...hahaha

grooming penting
jambu...baru budak2 suka
kekeke

[r][a][y] eusouff said...

amy...
aiyak
suka gambar background plak dipuji..
why?
sbb u have baju ribena banyak in yur wardrobe ke? lol

Waty...
mmg ala2 F1
sebab cikgu nak kejar target 3M
hahaha

kak juli tenggelam?
low profile kowt

[r][a][y] eusouff said...

edzlin...
perempuan je yg ada kesabaran melayan kerenah budak2
imagine la kan
90 of them!


lina...
me ..cikgu separuh masa...
lol
full time
i will sesak nafas


lilo...
pilih cikgu teror la ray...
pilih calon isteri
pening lalat sikit
huhuhu

♥Syamelia♥ said...

rayyyy...
tetap nak mention baju ribena i kn...
taw la i dok 'recycle' baju 2...
kejammmm... hahahha...

NUke_Rude said...

tujuan kamu mention pasal 'jambu'?? hahahaha..

Dari Penaku...waty... said...

salam ray...

now since RSK dah semakin berkembang...i nak propose something to you...coz i rasa RSK ada potential to go further in future and u pun boleh kembangkan pengetahuan u...this is something that i buat selama ni...

selain dari mengenengahkan RSK sebagai child care/education...you boleh jadikan RSK sebagai Penyedia Latihan untuk train potential candidate and sekaligus layak dapat pentauliahan dari Jabatan Pembangunan Kemahiran di bawah Kementerian Sumber Manusia. with this qualification u can do more with it....

well...nanti i drop something kat mailbox u...

think about it...the RSK will become not only RSK..but PUSAT LATIHAN RSK.