Monday, November 16, 2009

RSK Graduation 2009

RSK Graduation & School Concert 2009
Date : 21 November 2009 [Saturday]
Venue : Kompleks Penyiaran Tunku Muhamad, RTM Seremban
Time : 2-5 PM



Tempatnya besar. Auditorium yg boleh memuatkan lebih 1000 orang. Tapi murid di tadika hanyalah 90 orang...so dijangkakan lebih kurang 400 Ibubapa termasuk atuk, nenek, sedara mara yg datang memberi sokongan pada si kecil pada majlis graduasi & Konsert tadika pada kali ini.





Walauweiii...kenapa buat kat tempat besar? Gitulah !! Nak menunjuk2 ke? Ko nak buat lintas langsung ke? Live telecast satu dunia ke?

Idok le gituhhh. One of the parent student kat RSK ni...adalah seorang VVIP. Datuk ni mencadangkan utk majlis ini diadakan disana. Beliau sedia membantu.

Kalau ikut rate sewa....RM1,800 sejam u ols. Kalau dah 3 jam...dah berapa tuh? Oh my Gucci lah kan? Itu pun belum masuk lagi waktu persediaan.

Dengan bantuan Datuk, fee sewa yg mahal tu dapatlah di waive kan. Memandangkan peluang nak buat kat tempat besar tak datang selalu..kami pun setuju buat kat situ. Ya la kan....tak termampu nak bayar fees sewa yg mahal u ols. Kalau lah ada Tan Sri, Datuk, Tun yg baca blog ray ni rasa2 nak menaja pakej sewa tahun depan silalah mengofferkan diri...keh keh keh

Ini juga antara sebab ray busy gila sampai blog jarang berhupdate. So many stories but so little time to write..huhuhu. Besides persediaan, tadika juga bakal melalui proses transformasi and direnovate sikit for next year. Apa korang ingat AF7 je ada transformasi? RSK pun nak buat jugak.

Oklah...if you happens to be in Seremban and free waktu tu...jemput lah datang. Tolong RSK penuhkan ruang yg ada 600 tempat kosong tu....LOL. Bawak la sedara mara korang sekali.


PS: kasut2 dalam poster atas tu dah worn out dah. Almaklum la kan...dah hujung tahun.

Video yg 90% siap.

video


...

9 mulut cakap2 belakang:

edzlin007 said...

cantik gambar atas tu.

wahh untungnya kali ni, ala2 nak grad uni gitu

is-me said...

wahhhh...cool nyer...
anyway gd luck...n saye doakan everything will runs smoothly as planned...;p

tengku_fir21 said...

kan best klu blh masuk tadika blk..

ida said...

gud luck ray!!!!!

Dari Penaku...waty... said...

Oh my versace!!

ray..sampaikan salam congratulation kat anak2 kecil tu..dari one of dafinites...

biasa la..tak kira convo kecik atau besar...busy tetap busy...good luck..

Kaleidoscope said...

Nice video compilation. I was so touched with my inner feeling right now.

♥Syamelia♥ said...

i loved the pic..
despite being worn out, it looked so chumellls...

all the best in the yearly concert of RSK :D

farish H said...

so sweet moment la ray;)

[r][a][y] eusouff said...

glad that u guys like the pikca..
mmg one of my favourite.
megat photographernya.


hopefully semuanya berjalan dengan lancar..huhuhu

almaklum kerja yg melibatkan bebudak ni banyak cabarannya.