Friday, July 3, 2009

Condoms Fashion Week

...



Sanggupkah anda bergown kondom di majlis perkahwinan korang? Tah berapa la stok kondoms yang digunakan nak buat lapis-lapis kat bawah tu ek? Koleksi Vera Wong Kee Tiat ini ada keistimewaanya. Boleh ditanggalkan satu utk diberikan kepada tetamu yg datang menepung tawar aka merenjis air mani..eh air tawar.

It also reminds me of alas meja bulat yang berlapis-lapis kat umah my aunty .



Nak bersantai ditepi pantai or kat swimming pool? COND swim wear ciptaan Umai lambuk Creations menawarkan koleksi summer yang berbau getah berperisa nanas dan pandan.

Kalis air dan senang dikeringkan.




Tahun baru cina ni, sulaman kondoms menjadi pilihan celebrity trendsetter, Amy Lai Lampoo. Bermotifkan bunga-bungaan untuk makan malam besar bersama keluarga.

Amy Lai yang gemarkan getah menggunakan khidmat pereka fesyen syuk getah utk CNY tahun depan.


Jaket hebat ciptaan Rokiah Samosa menjadi pilihan untuk makan malam di kota Lahad Datu. Sambil menikmati seafood bersama rakan-rakan artis, jaket ini mampu menahan dari kesejukkan angin malam yg bertiup ala2 angin bayu laut laut cina selatan.

Juga boleh dijadikan alas kerusi ketika memandu dan alas menyalin lampin bila diperlukan.





Fesyen sausages ini sesuai dikenakan dimajlis melenggang perut selepas kelahiran anak sulung. Kondoms yang ado boleh digunakan untuk mengisi air dan diletop-letopkan dikemuncak majlis.


Sekiranya ditiup mampu menjadi pelampung kecemasan sekiranya berlayar di bot mewah kalau mampu.

Juga mampu GLOW in dark utk mudah dikesan diwaktu malam.



Ikon penjual ais krim. Just tarik satu dan isi air sirap, air milo, air NESLO dan sejukan dibawah tahap beku. Dah sejuk....tanggalkan ais yang beku untuk disedut. Juga sesuai untuk menyediakan agar-agar JELLO untuk majlis harijadi.

Menjadi pilihan pelayan2 restoren 3 bintang di Ampang Avenue.



Clownita ialah fesyen seluar yang boleh ditiup. Sebagai clown wanita just cabut dan tiup condom seterusnya boleh dibentukkan condoms tersebut utk menjadi bentuk2 lain yang digemari kanak-kanak.

Sering mendapat tempahan utk majlis hari jadi kanak-kanak dan juga majlis cukur jambul anak bongsu jiran korang.


YANG MANA SATU PILIHAN HATI ???

PS: korang perasan tak dalam semua gambar ada buih2 sabun? hehehehe

TRIVIA: Kalo dah sepeket kondom harganya sekian-sekian-sekian. Bayangkan la berapa harga satu dress mcm semua diatas. Belum masuk lagi upah jahit dan upah kreatif. LOL


Pengulas fesyen : Amy Cynthia Siloconne


...

12 mulut cakap2 belakang:

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

sulaman kondom katenyer! siot jeh! kehkehkeh :p

rizz said...

hahahha keji siotttt

edzlin007 said...

hohoho... kalo yg baju CNY tu leh la, tak ketara sgt walaupun...

- eina natalie- said...

hohoho... me x sanggup seh nak pakai... ngeee... :D

Indera said...

hahahaha..
ni baru nama MAHAKARYA beb!

besh2 rizz!.agagaga

||| PöJìé PööH ||| said...

heheheeh!!!
kreatip gak heh!

tengku_fir21 said...

a'aa...ader buih tapi pic last tk der buih sabun pun..:(

Anonymous said...

kondom baru ke? bazir jer!

pasni, manfaatkan kondom terpakai utk design terbaru! (time serbuan pihak berkuasa kat tempat maksiat, bersepah kan? kutip jer)

lalala...


[getah]

Lina said...

ohh condom..
i tot what sehh..
hahaha! tak terlintas langsung..

I am Karl said...

ray

meletup gilerrrrr

chantek sgt2

omgpetch said...

seriously, cun and very creative!

shakinah said...

tapii sangat cantekkk dooo!!