Thursday, June 4, 2009

Lepak marathon



Salam Sejahtera,


The last time ray lepak lama ialah berbulan yang lepas. Dari pukul 12 tengah malam until 6 pagi. That was somewhere in Setapak. With georgeous Ayu Ramli.. ingatkah anda wahai cik Ayu? LOL




Yesterday I sort of repeated the record with a friend. Dari 12 tengah malam sampai pukul 7 pagi. Area Selayang dekat Batu Caves. Hahaha!

Some people may ask...x tido ke ray ni? My answer is...im having difficulty in sleeping at night lately. So lepak during that period would not be a problem.

Apa saja yang dibualkan bila melepak tu ? It varies. Ada topik world hunger, isu semasa, politics, career, gossips, entertainment, saper bercerai, ragam manusia to name a few. It was fun laaa..intelligent conversation susah to find now days...hehehe. Bila sekali dapat geng...haaa...buat lepak marathon la kan?

It's like reading a blog non stop. hahaha. Alahhhh sekali sekala buat marathon apa salahnya? Bukan hari2 melepak.

When the lepak session habis...I rushed back to Shah Alam. Orang nak pergi kerja, ray plak balik ke sarang. Dah macam Vampire mcm cerita True Blood la pulak. I had quick breakfast and get some sleep.




Ray dikejutkan oleh panggilan yang bertalu-talu masuk hari ni. First one , Dafi yg call from airport on his way to Singapore to catch PCD Konsert with his sister Nina.

Pooh from KRU called just now, invited me to attend kenduri doa selamat KRU @Masjid Wilayah next Monday. Dengar2 nak announce sekali barisan pelakun Merong Mahawangsa yang akan menjalani penggambaran x lama lagi. Filem big bajet tau. Dengar2 kena buat tiga buah kapal laut untuk penggambaran. Stephen Rahman pelakun utama this latest epic!

Here I am now, infront of my PC...menyiapkan beberapa kerja yang tertangguh. Esok Ray akan ke PD for 3 days. Menerbitkan program realiti Survivor ala-ala DFC style. So, nak siapkan apa yang patut x tertangguh2 kerja nanti.



Ray dah tambah lagi satu meja @ my work station sebab nak bagi selesa sikit buat kerja. Saje je nak update sbb sebelum ni ray ada publish gambar tempat ray menghadap kerja kt blog ni.

Doakan program yang bakal dilaksanakan di PD agar berjaya ya. InsyaAllah ray akan blog about it here.

Ni sedikit teaser sebelum ray mengakhiri entry.




Siapa amoi yang pegang udang besar ni? Duta restoren yang mukanya ada disepanjang jalan ke rumah ray dari KL. Siapa? Siapa ? Siapa ?


PS : Pernah korang melepak lama malam2? Apa saja yang korang bualkan? Ajak ray sekali lain kali naaa. hahaha.

PS2: Nampak gayanya kalo dh ramai2 berkumpul mau buat lepak marathon jugak nieh kat PD nanti but this time with unggun api.



11 mulut cakap2 belakang:

NUke_Rude said...

hahahah. mmg gila lama lepak! tapi berbaloi rsanya kalo lepak sambil bncang current issues kan?

rizz said...

jom lah ray lepak marathon hahak rizz pon lme xjd cmtu..tp biasanya yg pasti esoknye kna wekend la..klau soknye keje xleh lah ahhak.isu gosip r pling best cte ngee. n then sabtu ni g pd gak:p

Indera said...

ada dengar jugak kru nak buat epik merong mahawangsa. seyesh tak sabo nak tengok.huhuhuhuhuhuhu..
hopefully biarla betul2 menjadik:-)

thanx for the info ray:-)

♥Syamelia♥ said...

aiyooo... dah lumrah phone baru...
harus la berdering bertalu2...
kn... :D
LOL

Abir Abhar said...

ohho..
nice2

[r][a][y] eusouff said...

nuke san..
yup mmg berbaloiii
[ala2 iklan beli barangan..heheh]


rizz...
boley saja
name me the time and place
heheheh

[r][a][y] eusouff said...

Indera..
yup maybe ray akan jenguk2 pengambaran dorang nanti kat Terengganu.
xsabar jugak nieh


amy...
awas ya
AWAS


Abir...
ray akan bermarathon pulak kt PD ngn Abir nanti
hehehe

edzlin007 said...

ku hanya lepak dlm tidur je..huhu.

saya doakan DFC survivor camp berjalan dengan jayanya.

3 kapal? lepas shoot, 1 kapal tuk kegunaan DFC leh? lol. suka ati je kan

I am Karl said...

hye ray

juz drop by,

busy nmpk, bgusla.... ade keje.. bergerak sket saraf2 kita kan

all d best

omgpetch said...

lepak marathon dpn unggun api? niceeeee smpi keesokan harinya pon boleh tak prasan!

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

duta kopiko