Tuesday, May 19, 2009

Ennio Marchetto yang kelakar


Korang pernah dengar tak nama Ennio Marchetto?

Digelar "The Living Cartoon" - menggunakan teknik origami sebagai costume dalam persembahannya meniru gaya artis-artis terkenal. Yang menariknya, Ennio ni menukar costumenya dengan kerap dan menyelitkan humor tahap cipan dalam persembahannya.




Ray gelak mcm orang gila bila tengok. A must watch. He is very creative and quite well known actually.

Part yang paling Ray suka masa Ennio ni meniru Whitney Houston menyanyikan lagu "I will always love you". Cari kat youtube if you want more!!

Tell me which part yang korang paling suka?







Ennio ni juga ada official websitenya sendiri. >>KLIK SINI

4 mulut cakap2 belakang:

rizz said...

hahhahah rizz tgok pon mmg klaka lahh ray:p

[r][a][y] eusouff said...

dengan kertas pun jadik kan?

very the save bajet...LOL

edzlin007 said...

LOL. biasa tgk dia ni d tv. mmg klakar abis. susah nak pilih, tp saya suka sbb dia boleh tukar karektor dalam sekelip mata je.

[r][a][y] eusouff said...

edzlin dah tau rupanya

ray baru tahu 2 hari lepas

huhuhuhu

where have i been kan?