Tuesday, April 7, 2009

Top 5 Taktik Menyeludup Masuk PATI

Wawa posted me these pictures through email. Walau weiiii....tak tercapai akalku. Mereka, pendatang asing sanggup buat apa saja untuk memasuki sempadan.

Sumber email ni tak diketahui asalnya..dari negara mana. Pepon, ianya agak melucukan dan dianggap kreatif la jugak kan dorang ni.

Tepuk2...LOL

Berikut adalah carta top 5....





No 1 : Dalam front passenger seat kereta...kah...kah...kah...!!!!!
Bergeliga betul otak diorang ni tapi kena tangkap juga! Kantoi woi...!!

Patut la tebal dan empuk semacam je kerusi ni ...huhuhuhuhu





No 2 : dalam enjin kereta...heheh...kulit badak atau unta kah orang ni ah...???

Tak panas melecur atau sesak nafas ke? adehhhhh.




No 3 : dalam rear seat kereta...macam sardin King Cup pula dia tu...!





No 4 : dalam dashboard kereta...adeh sakitnya otot-otot! Confirm kan tak bergegar dashboard tu.




No 5 : dalam beg pakaian..isk...isk...isk...


AWAS!!!! AMARAN..
SEMUA PEMBACA YANG MEMILIKI KERETA DISARAN SUPAYA MEMERIKSA BETUL-BETUL KERETA
MASING-MASING SEBELUM MEMULAKAN PERJALANAN. MANALAH TAHU ADA PATI YANG BERSEMBUNYI
DALAM STERING KAH, DALAM WIPER KAH, DALAM TANGKI PETROL KAH, DALAM TAYAR KAH...

Kepada yang suka main nyorok-nyorok tu, mungkin boleh memberikan anda ilham untuk bermain nyorok2 bersama rakan taulan dan sahabat handai...wakakakaka!

Ray nasihatkan janganlah cuba melakukan aksi2 diatas. Don't try this at home. Aksi ini dilakukan oleh golongan professional yg berani matinya olang.

PS : Celah mana lagi korang rasa boleh nyorok dalam kereta?

9 mulut cakap2 belakang:

mike radcliffe said...

bodoh gler!!!!!!!!!
kalu badan besa nak nyorok kat ner??
hahahahaha

kalu bleh dlm tayar pon diorg nak nyorok..

♥Syamelia♥ said...

aiyooo ni dah terlebih creative..
but 4 the wrong reason...

arep said...

hahaha.. menyorok dlm viper cam ner lah yer. tak tercapai akalku...

rizz said...

haha klka gile kann rizz pnh dpt email ni ta ray ahhaha

Ted Baker said...

haha kelakar dowh

Nad. said...

ahhaha, apa laa , takde kerja dah la tu. lawakkk gilaa :P

Ikhares said...

kehkehkeh...

guling2...~~

Ikhares said...

kehkehkeh...

guling2...~~

edzlin007 said...

makk aihh gilerr arr... LOL. paling suka yg nyorok dlm seat tu. yg dashboard unik jg. hmm, balik kena check balik kereta ni, ntah2 ada org dalam tu.huhu


ada lg ke tempat lain drg leh muat ehh