Sunday, February 8, 2009

Ya Ampunnnss !!

Ketika blog Ray tersiar di Kosmo, ada insan yang terasa. Bukan saja terasa tapi juga "TERSENTAP RATU" atas apa yang berlaku.

Insan yang terasa tu, tak lain tak bukan...kawan baik Ray sendiri. Bukan saja beliau adalah kawan baik...malah beliau adalah "the star" of this blog.

Sila lihat gambar dibawah. Fokus kepada bintang utama poster tersebut.





Yaaaaaa ...wanita itulah yang telah SENTAP. LOL
jap...kasik fokus sikit...

Haaaa..baru terang



Semua sedia maklum, yang screen captured inilah yang telah dipublish di Kosmo. Dalam banyak-banyak posting...screen capture tu jgk yang diambil. Ia adalah gambar candid yang diambil dan telah diphotoshopkan oleh Megat dan dijadikan poster filem seram. LOL
Nak baca cerita disebalik poster ni >>>KLIK SINI

Pepon, YAB [Yang Amat Bersinar ] Amy...sebenarnya tak kisah kalau gambar itu hanya dipublish diblog ray..., tapi akhirnya gambar yang tak berapa nak elok [ not her favourite ] tu jugak yg dipilih. Bayangkan berapa ramai yang beli Kosmo dan tengok muka Amy tu! Rakan taulan, sedara mara, sepupu sepapan, seantario bekas pelajar sekolah Assunta PJ, Sofea jane...senior Amy ..kekkeke

Oleh yang demikian, Ray ingin memohon maaf kepada Amy. Buat niat dihati ya. Ya ampunssss banyak-banyak. Dah nature blog Ray ni mempersendakan kawan2 for humor...manalah la sangka kan Kosmo nak interview pulak kan? LOL

Ray : Hallllo Amy. Dengar cerita, you sentap...betul ke?

Amy : Mau tak sentap. I punyalah excited nak check it out artikel tu kat kosmo...tetiba muka I tertepek kat situ...maluuuuu....maluuuuu... I maluuuuuu

Ray : LOL . Aiyooo. I tak tahu pun gambar tu akan keluar. I faham perasaan you. Mesti satu tempat kerja tau. Sah2 opis u langgan Kosmo kan?

Amy : Tau ...takpe....[nangis air mata tak kelua]

Ray : takpe nanti I belanja you makan STIM BOAT...



Siapa Amy ni? Jom kita berkenalan.




Besides being a good friend, Amy juga ialah the elected Presiden The Official Dafi Fan Club. Dalam beribu-ribu peminat dafi tu, she is the CHOSEN one. Ada auranya yang tersendiri. Pada tahun lepas Amy telah dinobatkan secara rasmi. Kat DFC, level president ni dah kira tahap ROYYYAL ok. Baca posting pertabalannya. >>>KLIK SINI

Kiranya, sekira ada salah laku pada Amy ni... dah dikira kes DERHAKA. Ray taknak dilabel sebagai penderhaka pulok. Lawak je ni. Yang nak berkenalan dengan Amy yg real ...silalah ke blognya>>>KLIK SINI

Lagi-lagi sekarang kat Perak kecoh pasal bab-bab derhaka ni...kan??? baca kat yoyooh...ada artikel pasal isu ini. >>>KLIK SINI

18 mulut cakap2 belakang:

ammar said...

ray..ray
mmg nakal
kesian ngn amy tu
mangsa keadaan
tp lawak2

myZone | When Anuar opens to public said...

wakakaka...tak pase2 kwn u amy tu glam seantero tanah melayu! keke :D

[cpQ]licious said...

ala kak amy!!
publisiti 2..
hehhehhe..

*larikkkkkkkkkkkkkk

topsecret said...

hehe... saye pon tau psl blog ni dr kosmo. tu yg follow blog ni... hehehe..

rizz said...

hahaha glamm ape msuk kosmo..waa rizz xbli pon kosmo tuh.cm nk bce je la ray..u xde save ke paper tu haha.ke dh frame?:p

edzlin007 said...

hahaha sian kak amy, takpela, dapat makan steamboat free.

[r][a][y] eusouff said...

ammar..
kesian kt Amy ek
LOL

Anuar,
satu sekolah menengah assunta dah tau...LOL

Cpq,
yurp betul3x
publisiti tu

Rizz...
idok ler ray frame
tapi online version ada kat posting ray dlm blog ni - Ray@Kosmo

Hi Top secret
welcome2

Edzlin,
kannn..lepas tu my boleh menyudu stim board sampai lebam
LOL

Nad. said...

Famous lahh kak amy lepas ni (:
Hahhaa.

waty said...

iskh cian kak amy...tapi kira orait gak...waty rasa tak lah teruk sangat gambar tu...comel apa kak amy hesteliah tu...unique tau!!! hehehe....

FAIZZAHARI WANNA BE said...

haha..lawak2..

xpe, nanT kalo kosmo nak intebiu lg, mintak die intebiu amy plak..

atleast kluar mke tol2..ni skrg br candid

p/s: to amy, jgn nangis olok2..xbest

YoYo said...

wakwakwak Ray..

klaka r.. ok pe gambo tue!! bru kene ngan tajok HESTELIAH kan?? walauponnnn..

Farazila said...

hehe..
ray mmg suka usik2 manja....

kak amy ..
cun apa muka kak amy yg kene hesteliah tue..

♥Syamelia♥ said...

no komen...
no komen...
no komen...

---> wah! statement ala2 artist gitew... hahhahah...

bak kata fasha sandha :
"please respect my privacy ok"
wakakakakkakaka
- persoalannya, artist ker? hahhahah... just kidding...

whatever it is, i tetap akan TUNTUT STEAMBOAT itew, ray...

[r][a][y] eusouff said...

bak kata azwan ali...

"Ko ingat ko Datuk Siti Nurharliza!!"

Muhafis said...

tiba2 amy jadik famous eyk tay.. rezeki dier.. heheh.

Intan said...

Ala... rilek la Amy. Aku tak kenal pun kau. Sekarang dah tau lah... x Assunta yer??

-yang tak beli kosmo tapi datang dari kosmo online jerk.

miss cloudy said...

hi ray...
got here from KOSMO!
nice blog...

Ikhares said...

eh..ada orang nak belanja makan stimboat ke??

tumpang sekaki boleh??sekaki je..hehe..