Friday, January 2, 2009

Bermulanya 2009....

Masuk saja tahun baru, I will be busy with lots of things. I don't usually celebrates new year. Only recently...i mean few years back, I started to celebrate. Knowing that I'll be working my a*s off
..heyyy why not enjoy myself before all that. kan?





My idea of a celebration is having a good time with people that matters in your life. Bare in mind, my family x pernah celebrate new year langsung. Normally, all of us just mengadap tv and buat count down infront of the TV. 10 minutes later, my dad force me to go to sleep. Ahaha!


Since, my family x pernah celebrate new year except for hari raya...new year akan diluangkan bersama kawan-kawan.





Kawan yang ramai kalau nak dikumpulkan bukannya senang. Masing-masing akan ada agenda masing-masing.

Mula-mula, kawan-kawan sekolah rendah....pastu tah mana ilang. Ada la lima orang yang kita kenali yang bersama ray di sekolah menengah.

Bila dah ramai-ramai berkawan di sekolah menengah, bila dah masuk U...ilang lagi....tinggal la dua tiga kerat.

Pastu kerja, lagi orang baru kita kenal....bila kita ingatkan balik semua rakan terdahulu...semua lost contact dan sibuk dengan kehidupan masing-masing.

About being busy....Busy doing what you may asked?

Busy dgn intake baru kanak-kanak@ RSK. Pengubahsuaian web DFC. and....other things yang TOP secret yg ray xleh bgtau in a blog.



Pengubahsuaian web dfc ni akan dibuat perlahan-lahan. Step 1 ubah layout nya sikit2 dulu. Kalau tak mencukupi , barulah akan diconsider untuk tukar template. Tukar template ni leceh sikit and kalo boleh nak elakkan dari ditukar.


Yoyooh.com dalam tempoh tiga bulan akan datang akan sibuk dengan bloggers awardnya dan promosi. Award yang kami buat bukan award biasa yang boleh dipass seseuka hati sesama bloggers. Ia akan melalui proses pemerhatian oleh panel yg dipilih. Seramai 200 orang ahli akan membuat pemantauan seterusnya calon akan di short listed. Selepas short listed, pengunjung Yoyooh akan membuat undian.

Selama 6 bulan yoyooh online, alhamdulillah lebih daripada 60,000 pelawat sebulan mengunjungi yoyooh.com

Dafi akan sibuk dengan tour mempromosi albumnya. Masa yang terluang, insyaallah ray akan membantu atau mengikuti tour tersebut.

5 mulut cakap2 belakang:

Ayu sleeping said...

manyak nyer melon..kikikiki

rizz said...

hehe sukee gmbar kt tingkap tuhh

aini nordin said...

i like this post so much ray..
u all guys mmng cute2 n hensem2..
hehehe...
so smart..
tpi ne moris n megat??

[r][a][y] eusouff said...

reez, ahli mesyuarat tingkat tu..LOL

aini,
Megat yg amik gambar
moris bertapa di gua putrajaya malam new year

Wawa said...

wahhh.best2.gue sambut new year dpn tv, mcm biasa.kehkeh. anyway,happy new year!