Thursday, November 6, 2008

Cicakman 2 Planet Hitam

Klik gambar diatas untuk membaca preview rasmi Ray @yoyooh tentang filem Cicakman2.


Dalam satu minggu saje, Ray dapat jemputan pra tonton untuk empat filem...Budak Kelantan, Igor, Antoo Fighters dan Cicakman2. Ray pergi tiga sahaja...Budak Kelantan...Megat yang tolong coverkan for Yoyooh. Yoyooh ni bukan nak cover preview filem je...semua scoop nak kena buat...kadang-kadang pening jugak kepala ni.

But penat-penat pun, puas hati sangat-sangat sbb...last week 17,000+ pengunjung melawat yoyooh dalam seminggu. Minggu sebelum tu 13,000+ saja. Semakin meningkat u ols.

For Cicakman2 ni, KRU ...Ac & Ayu memberi kepercayaan untuk Ray mengumpulkan bloggers bagi membuat ulasan filem ini di blog masing-masing. Terima kasih kepada Ajami yang membantu Ray mengumpulkan bloggers tersebut.

Pada sesiapa yang buat review filem di blog mereka, bolehlah tinggalkan link anda di ruang komen, atau di shoutbox. Manalah tau ada jemputan review filem for blooggers ..senang nak menjemput..KAN?? heheheh


0 mulut cakap2 belakang: