Thursday, October 23, 2008

KRU Open House

Ahad lepas, dengan gigihnya I drove all the way to KRU office. Buat open house for all the fans...katanya.

This is my 2nd time pergi open house kru for their fans. Dorang buat kat depan office dorang jer.

Ku andaikan Ayu melambai ke arah kami...welcome2

According to AC, Norman insisted to do it kat situ jugak sbb it would be the last time dorang buat sebelum berpindah ke kota madinah..opss...i mean ke kota Cyber.

Sampai jer , terus diseru oleh Rins to go backstage. DYMM Dafi panggil. Kekkeke. Rupa-rupanya Dafi menghulurkan kameranya [ no camera name mentioned] yang tak sehebat kamera D40 Megat for me to take his pictures during his performance.



Bila Dafi keluar je, maka sibuklah diri ini mensnap picture disamping mak lampu mengambil vid shots for DFC.

Tema Dafi ialah Oren. Coporate colour of KRU. Rambut pun oren. Kalah Adinda Oren, GRO laman web DafiFC. wink2.

Sila maklum, gambar2 yg terpapar disini adalah daripada kamera D40 megat dan bukannya kamera Dafi. Gambar yg ray amik frm camera dafi tu untuk simpanan peribadinya...katanya.


Kumpulan Flava punya giliran buat persembahan. Kelakar gils si Shah ni...we think that he should have his on talk show lahhh.

Tunggu jugak mana AdamAF2? Rupa2 nya Adam dah buat persembahan dah. Ray dtg lambat sikit.




Norman menyanyi u ols. Lagu tema Cicakman2 : planet hitam. And masa Yusry keluar ray jeling sikit ke arah mak lampu. Just checking...mana lah tau pengsan pulak...dah la berat kan. Sape lak la nak mengangkut mak lampu tu nanti? korang sanggup? kekkeke




Lepas show tu ada la sesi signing. Masa tu boleh tahan riuhnya. Ya la kan. Senang ke nak bersua muka dengan KRU kan? lagi2 sekarang....

Ok lah taklleh cerita banyak2. Nak buat for yoyooh.com nye lagi. Gambar memang banyak yg megat ambik and pening kepala hotakku ini nak pilih yg mana satu nak masukkan.

TEKANNAANNNNNNN!!! LOL


Note : This morning megat received called frm Ayu. She has arranged for Yoyooh to interview Melly Goeslow....gulp [tertelan ayaq liur ku sekejap]




4 mulut cakap2 belakang:

deennasour said...

ari preivew budak kelantan aku sibuk tangkap gambar nadia and reez,kau sibuk tgkap dafi....senasib la bro~
orang makan ketupat, kita makan lampu flash kamera~

[r][a][y] eusouff said...

deennasour,

tu la aku pun termiss tgk preview budak kelantan aritu..

makan flash camera idak gak kenyang2...tapi berat badan makin naik lagi ada...LOL

kannn?

getah76 said...

pasni kena mintah "TOH PUAN" control skett.......

wah! :p

getah76 said...

*mintak