Saturday, September 20, 2008

Projek Kad Raya

Ada little project yang akan kami lakukan setiap kali Hari Raya menjelang.

The Team
Megat Eusofe - Photographer [snap-snap gambar]
Syamelia - Co-ordinator [cari supplier]
[r][a][y] - Consultant [ consult apa2 yg patut]

Dafi - tokey kad raya, pemilihan gambar dan final approval

Bila tiba hari raya, maka banyaklah kad raya yang Dafi terima. Sebagai artis, kenalah balas untuk tidak menghampakan peminatnya.
kepercayaan telah diberikan kepada kami untuk merealisasikan first part of the project.

The second part of the project, kad raya yang dah siap akan diserahkan kepada Dafi. Memandangkan kesibukannya, tak tau lah bila dia boleh siap membalas kad raya yang dihantar oleh peminatnya. Yang pasti dia sendiri akan balas kad raya tu semua.

"Ray...kad raya dah siap" "meh la datang amik" - Amy to Ray at 2.15pm

"Harap maklum, kad raya anda telah siap dicetak" via sms from ray to Dafi at 2.30pm

Waktu berbuka ray & megat dijemput ke majlis berbuka puasa ASTRO SHAW di Palace Of The Golden Horses. On the way balik, we decided to stop by istana hinggap mak lampu.

"Kak Amy...! Im on my way to your house" - Megat to Amy at 10pm

Ps: bukan senang nak ke istana larangan mak lampu malam2...

As the automatic gate opened, mak lampu appeared with her night gaun. Naik bulu roma den tengok.. lol. - 11pm

"Wah cantiknya !!!" - Megat to the kad raya [memuji hasil kerja sendiri]

"Apa yang cantik? I ker?" - Amy to megat [perasan]

Sebab dah lewat, istana mak lampu akan dimalapkan, ray segera beredar.

Sekarang ray menunggu isyarat dari Dafi utk collect kad raya nya.

Harap maaf, sebab terlalu exclusive, kad raya tersebut tidak dapat ray siarkan kat blog ni. ray hanya boleh bagitau yang gambar tu gambar dafi tengah main bunga api. Gambar tu diambil oleh megat masa shooting ad perodua@KRU.

Foot Note : lakunan semula diatas kemungkinan telah diolah semula atas faktor migrain yang melanda diriku ini.

6 mulut cakap2 belakang:

~SYAMELIA~ said...

perlu kerr mention i pakai apa?
sebaik setakat nite gown jer, n u x mention i pakai lingerie... hahahahhah....

btw, so sorry 2 trouble u 2 come over last nite. n sorry gak coz x jemput masuk pun.. kinda 'had my hands full' la with lots of errands n stuff..

yg penting, card 2 mmg chumells gils ok...

fara said...

hahhahahhahahaha
kad raya dafi kan?
gelak fara baca yg part kak amy pakai night gaun :p

[r][a][y] eusouff said...

well u knowlah fara
your kak amy ni kan full of surprises. LOL

[r][a][y] eusouff said...

Amy, nasib baik u tak bergayut and terbang masa gate tu bukak
kalo x haruslah i reverse terus keluar...huhuhu

pastu kan ada pulak sekor kucing kat sebelah u mana tak seram we ols u ols

K.A.M.I said...

hye ray,

actually my school ade wat promosi filem tau kat dewan sri budiman uitm week after raye....

8hb dgn 9 hb mlm utk 2 filem : antoo fighter & rasukan ablasa (belum kuar wayang lagi gitu...)..

i wonder if u n megat (n if ade org lain) berminat nk join or support, tp ye la, students project je, so movie pon tayang kat dewan je kan..haha...

email me if u r interested, kay...rm 10 utk 2 filem (per person)...

wah..wah..wah..buat iklan pulak..hehe...hav a nice day ahead.... :)

Anonymous said...

wah!
if u put it that way
kelakar gilos
;P

wink wink