Thursday, September 11, 2008

Perodua Raya

Orang tak raya lagi, ray dan dan kawan-kawan dah raya dulu. On Wednesday, KRU invited us utk jadi extra sebuah promo raya for Perodua. Antara artis KRU yang terlibat ialah Dafi, Adam & Flava.



Sebelum tu, kita berbuka puasa dulu di restoren depan bangunan KRU, Restoren Asam Pedas. Hanya 10 orang saja jadi extra....ray, megat, amy, lyn, takumi, chapeq, nad, fendy, azim & Ajen.



Sekitar jam 9 malam, kita org start recording. And it went on for almost two hours. We had a great time. I mean, we laughed out loud most of the time melihat telatah artis-artis yang sememangnya kelakar tahap cipan. Terutamanya Shah dari kumpulan Flava. He is one the kind lah.

Oleh kerana sibuk recording, xde gambar yg dapat diambil masa tu. Mula-mula shot kami bertandang ke rumah yang kononya milik Dafi, Adam & Flava. Uik ! dorang housemates kew? Sejak bilaaaa??? Hahahaha

Shot kedua pulak bila masuk dan bersalam-salaman dengan tuan rumah. Pastu shot kat ruang tamu sambil berborak-borak. Shot ketiga shot Dafi mengajak tetamu menjamu selera ke meja buffet pelbagai juadah yag kononya dorang yang masak.

Kami kemudiannya dihiburkan. Lepas tu ada shot main bunga api dan last kali ucapan raya beramai-ramai.

Lepas recording....apa lagi bergambar lah !!

dan high fashion shoot, melompat berbaju Melayu u ols.

Rakaman ini akan disiarkan di pusat-puast servis Perodua diseluruh Malaysia.

1 mulut cakap2 belakang:

~SYAMELIA~ said...

the recording was great...
i had so much fun...
thx 2 kru 4 selecting us...

part yg xbley bla, was masa shah (flava) buat lawak...
kelakar gils..
kapal haslam la, damsara la, asri rabbani la...
he was such a good impersonator...
rasa mcm nk record jer..
i ketawa sampai nk tergolek2 atas the sofa...
aiyooo... dat guys should join raja lawak la..
or have his own talk show...