Saturday, September 27, 2008

Hadiah pelik untuk kawan-kawan

Name mentioned below [if you have a blog] considered yourself been tagged. List down weird gifts for your friends. Minumum 5 gifts! kalau tak nak bagi pun takpe...just have fun ya!

Disebabkan tiada duit raya untuk kawan-kawan tersayang, ray nak bagi korang hadiah special. Dibawah, Ray letakkan gambar koleksi aksesori pelik yg Ray dapat kat internet yang dirasakna sesuai ngn korang.

Bahan jenaka je u ols...jangan amik hati naaa...heheheh

Cool Jewelry 02
Penyepit Baju emas kat kediaman rumah "mak lampu". Dua dalam satu, siang untuk kepit baju kat ampaian...malam boleh kepit kat telinga terus....dah jadi anting-anting.

Cool Jewelry 03

Ini sesuai untuk fendy yg suka pakai cincin kat ibu jari. Ada tajam2 kat dalam so sort of boleh bagi urutan dan boleh digoyangkan untuk mengaru mana2 kulit jari jemari yang gatal

Cool Jewelry 04

Yang ni, tak lain tak bukan untuk Azim, senang nak cungkil tahi hidung tanpa gunakan jari u ols...hahahha

Cool Jewelry 05

Untuk AC ...ray setkan tarikh2 untuk diblok for event DFC dalam setahun...cool kan?


Cool Jewelry 06

Yang ni untuk sahabat yang bernama Megat. Boleh letak "kopi panas" bila-bila diperlukan. Apa yang Megat perlu bawak ialah termos kopinya saja..Muhahahah!
Cool Jewelry 07

Ni for my fren "mak itam tart hangus" yang suka show off apa yang dia pakai

Cool Jewelry 08

Lyn...this is for you...yang kecik pakai kat jari kaki ...yang besar tu jadikan choker di leher dan sesuai dipakai ke majlis mengambil angin or membuang angin di port klang...matila aku kena ngn Lyn pasni..larikkk!!

Cool Jewelry 09

Yang ni ray amik la...kat seremban boleh pakai. selalunya bila ray nak siram pokok kat tadika, paip getah panjang selalu tercabut. So, cincin bolehlah ray grip kan kat kepala paip tu so takde masalah tercabut lagi...u ols


Cool Jewelry 10

Yang ni khas untuk my adorable lil sister ...Fara Diba...matching ngn baju pegi pasarkan?
Cool Jewelry 11

Tak lain tak bukan untuk Nad Nadia. Ala-ala roman royalty...ada kena mengena la dengan DGM Loyalty u ols...hahahah. Ada dua kan..satu lagi untuk Lina dari singapore!


Cool Jewelry 12

Yang ni for my friend fazli yang fanatik...tiang roman [typical malay]. Rumah dia je keliling ada tiang roman...ada la dalam 10 batang!!

Cool Jewelry 13

Ini dah sama pulak ngn cincin ray tadi. Sebab ray dah ada satu...ray bagi la my sis sbb dia juga ada masalah siram pokok pakai paip getah tu...hahahah

Cool Jewelry 14

For no particular reason, I reserved this one for Dafi!

Cool Jewelry 15
Lilo my dear ...this for you...yeah...i know...u pakai tudung kan.
Not a problem...pakai kat luar tudung tu...hahaha kepit je kiri dan kanan...chuanthuekk


Cool Jewelry 16

For my brother in law la this one. Senang nak ketatkan benda yang longgar kat tadika tu! if im not mistaken, ada satu rak kat tadika tu dah goyang2 dah.

Cool Jewelry 17
For no particular reason, this one is for Cuman...lebih mahal dari apa yg ko bagi kat tunang ko tu..

Cool Jewelry 18
syukri abg getah...this one is for you...boleh tenyeh kat getah sekerap dan dijadikan corak contemporary u ols....
u can flexible...KAN?

Cool Jewelry 19
Adam this one is for you. Gossip2 liar tu masukkan dalam sangkar dan kunci ya. conpem x lepas..


Cool Jewelry 20
Terserlah di jari Rajan! Bercahaya!!!
Cool Jewelry 21
Ayu this one is for you. Senang nak bukak botol coke kat Steven Corner kalau dahaga.

Cool Jewelry 22

OMG!! I reserved this one for FAIZ !!!! hahahhaha and for wenkt yang lagi satu tu...huhuhuhu

Cool Jewelry 23

Akym ni utk hang! For no particular reason! dare to different u ols

Cool Jewelry 24
Ayyum this one is for you. Someone yang buat you ketawa pilihkan. Ni kalau fius mood terbakar...tukar...pasti tersengeh sampai ke pagi

Cool Jewelry 25
Safia ini sangaTTT sesuai untuk baju kurung rimau u tu....muhahahha
Cool Jewelry 26

yang ni ray tak tau nak bagi saper....takumi, joey, dila, or capeq ...boleh rebut for this one...ray baling ok...sape dapat dia punya ler..

Sori la bukannya apa budget lari...kalau boleh nak bagi semua tapi bendanya sikit...lain kali je la ya...

nama2 yang ray mentioned tu...kalau ada blog sila senaraikan hadiah anda pula kepada kawan-kawan yg lain. Considered you kena tagged lahhh!

1 mulut cakap2 belakang:

Anonymous said...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!