Sunday, September 14, 2008

Dibius Cinta - Yusry & Melly


yusry dibius cintamelly dibius cinta
Bayangkan Mak lampu gantikan Melly kat gambar diatas. Aiyoooo
Video clip ala-ala Narnia

Hari ini Ray buat review sikit pasal lagu ni di yoyooh.com
Lagu ini dijangka hit di Malaysia. Nak tahu lebih tentang lagu ini dan info esklusif
Jangan lupa check it OUT Yoyooh >>>KLIK DISINI


LIRIK LAGU

DIBIUS CINTA


Kau membiusku dengan cinta

Cinta yang malu kukatakan

Kau membiusku dengan cinta

Sampai aku tak bisa berkata

Kau membiusku sampai aku jadi sering melamun

Memikirkan kita bisakah bersama

Aku dibius Cinta

Cintamu yang tak ada tandingan

Namun mungkin tak bisa

Entah ku tak tahu .....

Kita yang malu hati untuk mengakui saling cinta

Usaha sekeras hati bersama selamanya

Aku dibius cinta.....

Kau membiusku dengan cinta

Cinta yang malu kukatakan

Kau membiusku dengan cinta

Sampai aku tak bisa berkata

Kau membiusku sampai aku jadi sering melamun

Memikirkan kita bisakah bersama

Aku dibius Cinta

Cintamu yang tak ada tandingan

Namun mungkin tak bisa

Entah ku tak tahu .....

Kita yang malu hati untuk mengakui saling cinta

Usaha sekeras hati bersama selamanya

Aku dibius cinta.....

Kita yang malu hati untuk mengakui saling cinta

Usaha sekeras hati bersama selamanya

Aku dibius cinta....

Aku dibius cinta.....

Aku dibius cinta....

12 mulut cakap2 belakang:

fara said...

im sure lagu ni mmg akn malatops nye laa ;)

Farazila said...

best ke lagu nie..dah keluar belum kat radio..

jgn lpe eh korang request lagu nie..nk dgr lorh...

Ayu Ramli said...

lagu ni dah hi rotation sayang...

:)

~SYAMELIA~ said...

motiff nak imagine i duet with yusry???

tp lagu ni mmg best gils...
love it so much...
thx ray

fara said...

aiyoo dah jatuh cinta ngn lagu ni <---- evryday masuk blog ray :p

[r][a][y] eusouff said...

ray pun hari2 masuk blog sendiri dengar lagu nih :P

[r][a][y] eusouff said...

lagu berhantu ni u ols

Farazila said...

err..hari2 lilo dgr kat PC lilo..mula2 x berhantu..asyik2 ulang jer..terus ade hantuuuuu...hahhaha

K.A.M.I said...

wahhhh...mmg le best!!!btol la ckp u..tak sbr nk tgk vid clip narnia diorg tu...~~

[r][a][y] eusouff said...

aiyooo lagi2 org tgh hangat berchenta
kan...

lagi la layannnnn

kekekekek

Ayu Ramli said...

:)
hari hari i kena bius tengok yus macam mana plak tuh?

(lain macam je ayat aku tu.. tk pe anggap yang positive je k)

Anonymous said...

lagu ini sangat mengembirakan saya
i likeee