Thursday, August 21, 2008

Macam-macam ray



Ini lah empat mangsa make over Megat kali ini. Ada yang tembam dikuruskan. Yang muda dimatangkan. Yang putih dinegrokan. Yang biasa divoguekan.

Cubalah teka siapakah mereka ini? [pada yang kenal]

Yang tak kenal tu...tengok je la...

Kesimpulan yang tersimpul...bersyukurlah dengan wajah pemberian Allah...kalau buat plastik surgery yg hukumnya haram tetap nampak fake kan?


Berkenaan isu yang tidak berkaitan pula...pasal pada orang yang kuat complain pasal kerja masing-masing...diharapkan gambar dibawah dapatlah menyedarkan anda.


Ada lagi kerja yang lebih bahaya dan mencabar dari kerja korang yg korang complain tu. Hahahha. Ada banyak lagi kosong ni ! Silalah hubungi mak lampu untuk borang permohonan.

Ada lah sorang kawan ray ni...asal jumpa je complain psal kerja dia. Tak la tahu kenapa la frust sangat dia tu. Ray yang mendengar pun dah naik rimas. Nak offer dia kerja seperti gambar diatas nak tengok dia complaint ke tak.


Satu masa dulu, banyak kes kehilangan anak. Isu keselamatan di negara sendiri dipersoalkan. Tapi isu keselamatan ni sebenarnya bermula dari rumah. Ianya bermula dengan kawalan ibubapa. Buat apa yang kita boleh buat sebelum mempersoalkan perkara-perkara yang lain.



Mengingatkan ray masa pergi ke sebuah taman di Seremban2 baru-baru ni. Gelagat seorang ibu yang tak reti kawal anaknya. Kejap-kejap hilang...pastu carik...dah jumpa hilang balik...ish...rimas ray tengok.

Nak ikutkan...nak je ray ikat anak dia tu dekat tangan mak dia tu...

Pada masa yang sama, ray akui bukan senang nak kawal budak-budak ni. Tadika ray ada 90 orang budak....dan lebih kurang 6 orang guru. Susah nak kawal sebenarnya. Tapi kena la buat jugak sebab dah tugas guru kan?

Ada mak kepada sorang budak ni kata "Anak sorang susah nak jaga...mcm mana la cikgu kawal budak yg ramai mcm ni?"



Selain menjadi pengurus sebuah tadika, ray sekarang ni sibuk dengan portal remaja yoyooh.com
Hari-hari mengadap komputer. Dah naik bongkok mengadap skrin komputer hari-hari.

Ish ! Im not complaining, tapi gambar diatas ada kebenarannya except part permulaan tu....Im not an ape ok. huhuhuhu


6 mulut cakap2 belakang:

Lina said...

gambar paling atas skali tu..
hanya dua daripadanya Lina kenal..
yang lain2 not sure..

[r][a][y] eusouff said...

hahahahah

kenal... tapi siapa?

sila nyatakan...

heheh

Farazila said...

ayoo..lain nye muka capek bila dah kurus...
so handsome...

erkkk..aku kah ittew...ni muka 10 thn akn dtg ker???

hurm...ni mesti byk black money..dat y la keje kat klia..hahahhaha

wah..warah..vogue da vat gittue kan..

Lina said...

Lina kena dua daripadanya..
yang kat bawahnya..

Fendy and Faradiba kan??
tapi yg lagi dua tak kenal..

[r][a][y] eusouff said...

jawapan

from left clockwise

chapeq, lilo, fara & fendy

Anonymous said...

ermmm nasib baik walau muka aku hitam
tapi maintain cute!!!huhauhuahua angkat bakul sendiri lagi..tak boleh blahhhh!!!




endy_leo