Friday, August 22, 2008

a busy week ahead



Hari ni, terima jemputan untuk hadir ke Press Conference, Cicakman2. Hari Isnin ni 2pm @ Planet Hollywood. Most probably I wouldn't be able to make it as I will in Seremban for 3 days. Macam biasalah kan, setiap hari Isnin ke Rabu...taking care of things at my kindergarten and at night mengajar tuisyen.



Tapi hari Isnin ni, ada agenda lain jugak. Nak amik gambar semua si kecil yg berumur 6 tahun for their upcoming graduation day. Besides that, meeting with teachers pasal upcoming written/oral assessment etc. Perlukan few pictures for my promotional stuff like banners, brochures & website. Untuk pendaftaran tahun 2009.


I need experts pasal gambar in order to do that. So, commision Megat to do this job.




Nasib baik la.. ada my sister and brother in law untuk buat kerja-kerja yang lain. Kalau tak, tak tau la nak jadi apa.



Tomorrow, I will be attending birthday party Hani...anak kpd Ros & Abg Azmi. Dafi won't be attending sbb still in Langkawi...rakaman rancangan raya for Ria Central..so kenalah sort of wakilkan diri. Hani ni baru berusia 5 tahun dan peminat no 1 Dafi.


On Sunday, afternoon, ray nak Bukit Bintang nak cover cite pasal "Shuffle" dan sebelah malam off to Cyberjaya...sbb nak cover SuriaFM thingy. Tak tahu la pukul berapa habis... and the next morning...I have to be in Seremban.



Jumaat depan 3oth, ray akan ke Genting for Aznil's nye event. Will be staying there for one night. AC [KRU] will be there as well.

On top of that, I still have to online 4 hours daily for Yoyooh.com dan menyediakan 2-4 artikel.

I will be here and there next week. Badan rasa semacam je. Harap-harap tak demam...

I know semua orang pun busy jgak but can anyone help me?...hahhahaha

2 mulut cakap2 belakang:

Farazila said...

shuffle mlm best skit kot..try r gy mlm nie..da same place..
:P

Lina said...

aiyoo Ray..
busy nyaaaaaaaa...
kesian Ray.. tapi kena laa rest jgak.. jgn kerja keras sgt..

kalau rasa mcm nak demam atau dah demam.. mkn ubat tau! and REST..