Thursday, July 3, 2008

yoyooh.com

Hi Semua! Sorry for not updating this blog for so long. Ray currently terlibat dalam projek pembinaan Portal Blog www.yoyooh.com sebagai seorang editor

What is Yoyooh all about?

It's a portal for bloggers. Disini lah bloggers berpeluang mempromosi blog mereka. Sebagai ahli berdaftar, mereka boleh post artikel dan write up in this blog thus promoting their blog. Ada pelbagai ketegori bersesuaian dengan posting mengikut minat masing-masing.

Ada banyak blog yang bagus tetapi dikenali. Isi yang padat, idea bernas tapi kurang popular. Kita kumpulkan semua bloggers ini dan dapatlah readers ke satu tempat dan melihat yang terbaik.

New media atau media alternatif sekarang menjadi tumpuan pembaca. Ada pelbagai portal informasi di internet. Keunikan Yoyooh ialah isinya datang dari bloggers sendiri.

Disamping sumbangan dari bloggers, Yoyooh juga ada team reporternya sendiri yang akan menyampaikan berita atau hasil tulisan secara terus.

Dan selebihnya sumbangan pembaca di ruangan forum dan correspondence YoYooh menyumbangkan artikel secara bulanan.

Banyak perancangan yang tersedia oleh Arena aspirasi [syarikat pengurusan Yoyooh] dimasa kan datang. Kami akan mempromosi blog ini adri masa ke semasa.

Drop by at this blog portal ya....Kami memerlukan sokongan anda. Things that you can do to support us are

- create a link to our blog portal
- visit us and register
- drop comments
- place our banner in your blog/myspace/fs
- tell your friends about us

Thank you.

Sebaik saja proses setting up blog portal tersebut selesai, Ray akan update blog ini seperti biasa..

0 mulut cakap2 belakang: