Monday, July 7, 2008

Kasut Pelik Idaman Kalbu

Bayangkan lah kawan-kawan semua pakai kasut pelik-pelik ni...Huhuhu!
Kalau lah dipakai haruslah dianggap "gila". Sanggup ker pakai?


Kasut ni sesuai untuk dipakai oleh Megat ke konsert. lebih2 lagi konsert yang padangnya berlecak.


Nak pegi clubbing? Pakai la kasut ni. Sesuai pergi ke Zouk atau Zoo? Lyn! ade berani ka pakai ini kasut?


Lilo kasut ni sesuai untuk hang. Ada ciri-ciri Muslimah.


Fara Diba ni pulak kasut untuk anda ke Annual General Meeting nanti.


Adam...ko suka benda pelik-pelik kan? Ini kasut aaa sesuai sama lu...huhuhu. Ada renda2 dan lebih ranggi bila dipakai ke Pak Li.


Memandangkan kaki Safia sangat cantik kasut ini sesuai dipakai ke Kolej.


Azim yang suka pakai selipar sesuai sangatt pakai kasut ni. Sangat selesa untuk dipakai di tepi pantai dan ke jamban.


Nad yang suka aktiviti lasak pakai la yang ni. Senang nak tendang orang atau menunggang lembu di kampung.


Fendi yang suka kinky2, bolehlah bagi awek hang kasut ni.


Sorry Joey! kasut ni je yang tinggal. So yang ni ko punya ya...suka hati la ko nak pakai kat mana...Kekkekekek

Yang ni Ray reservekan khas untuk mak Lampu kita. Amy memang obsess dengan kulit kan? Nangis Dafi tengok kulit ular ni...disangkakan petnya Scofield

last sekali...kasut untuk ayu..ko kan banyak berdiri sana sini...sakit2 badan kan? So yang ni boleh support ko nya kaki Ayu...Tak caya?
Tanya la Aizam....

11 mulut cakap2 belakang:

~SYAMELIA~ said...

kusangkakan tiada kasut yg seswai dgn diriku ini... sekali ada gak...
kulit ular lg....
eeee.....

kasut utk ayu pun ada gak.... hahhahaha

btw, u camne lak? xkan kaki ayam je kot?????

fara said...

hahhaa
mana la u dpt gmba ni?

lawak2.
hehe ;p
tu la kn kak amy..
u siap kulit buaya. haruss la dafi balik rumah check ular die ade lg ke x.

hehe
i suka kasut lilo la :)

Ayu Ramli said...

hahhaah kau jangan sampai aku beli trompah tuk kau ray..

tapi unik gak kasut aku tuh.. skali pandang macam tembikai susu pun ada..


harus ke tanya aizam.. hahaha

knownasSAFIA said...

hahhahahahha u mmg pandai terror la bab2 entry yg bley buat i gelak ni.. hahah i gelak gile part kasut for mak lampu hahhahaha seriously cannot stop laughingg.. hahha yerp kasut for urself mcm mane plak pattern ?

bernard n. shull said...

hi mate, this is the canadin pharmacy you asked me about: the link

Farazila said...

perlu ke kait dgn ciri2 muslimah..
hihiiiihi..
kasut2 ni semua jenis menyakitkan...
kecuali kasut lilo, ayu, megat n saf..sungguh selesa..
hhahaha..

Lyn Yusoff said...

aiiyooo motiff libat kan i gak..
hahahaha
berani je i nak pakai... tpi tak selesa lah beb.. terkeluaq jari2 ku nanti..
sungguh tak sesuaii..

Anonymous said...

kasut2 tu mmg sesuai sgt dipakai time lawan bowling nnt!

haha...


[getah]

bernard n. shull said...

hi mate, this is the canadin pharmacy you asked me about: the link

Lina said...

hahah! so funny..
ada2 jer tau Ray nie..
kasut pon boleh jadi bahan ketawa..
nice one Ray!

anyway, kasut yang Ray choose utk Safia tu sangat sesuai!
utk Lilo? muslimah sgt..
dan the best one is kasut for Mak Lampu.. kasut kulit? mahal tu.. hahah


aik,, utk Ayu pon ada..
kasut utk Ray tkda ke?

KA said...

Hi Ray, thanks kerana menulis artikel berkenaan dgn Da VOM di yoyooh.com

Intan Bekhem, PR Da VOM akan hubungi anda utk beri lagi butir2 berkenaan Da VOM.

Very appreciate on the article.Thanks!

KA