Monday, June 9, 2008

Realiti Muda de Pangkor

Posting Pengenalan

I'm back. Kepenatan but with full satisfaction. It's a success.



For me this trip is like a reality program and I have chosen to focus my posting on the "people factor" yang sebenarnya menjadi kunci kejayaan trip ini. I'm not going to deny any shortcomings. Why you may asked? sebab inilah realitinya.

Peserta yang join masing-masing with different background. Macam-macam perangai, macam-macam hal...hahhaha. Age pun balance...bukannya semua remaja saja. Ada juga yang senior. Letak semua perserta tu bawah satu bumbung and tengok apa akan jadi? kelam kabut dibuatnya. KANNN?

Ada yang pendiam & loner, ada yang hyper, ada yang kuat suka show off [kuat brag] yang kata dia pakar sejarah la...hahahha ..ada yang kekwat. It's normal la kan. Bercuti dengan orang yang tak dikenali. Pada mereka yang telah mengenali, wujudnya puak-puak. Makan sesama dorang and tak bercampur. Masing-masing buat hal masing-masing. Ada jugak yg bergossip & cakap-cakap belakang.

But the whole thing changes on the 2nd day. we even talk and laughed about how we all react on our first day. Yang pendiam terus banyak bercakap, yang yg suka show off jadi pelawak dan yang kekwat..sebab DEMAM & tak sihat....

Ada juga yang telah menemui pasangan hati mereka disini.
KATANYA...WALAUPUN...

So inilah bentuk posting yang akan ray buat kat blog ray ni. A story of "40 hati menjadi satu"

So nantikan posting ini. Ray akan buat sikit-sikit.

So TUNGGGUUU ya.

4 mulut cakap2 belakang:

~SYAMELIA~ said...

40 hati menjadi satu?
dah mula dah... ray dah start his merepexxnessssxxx....

btw, bukan 37 hati menjadi satu ker?
hehhhehhee...
but plus mr tan, abg awang n chef riz (xsure nama dia)so kira 40 la kn...

pakar sejarah?
sapa ek? macam kenal jer.....

can't wait 4 those postings...
lalalalla....

fara said...

omg msti best ray buat posting pangkor ni. yea yea.
40 hati menjadi satu!
semua dah jd kwn dah :D
ehhe.

and pasangan hati tu?
kenal sgt sapaaaaaaaaa :P

and kuat brag? pakar sejarah?
ishhh takyah ckp le sapa/
hehe tp die jgk yg menghangatkan trip kite. haha.

[r][a][y] eusouff said...

ya amy termasuk tiga2 tu sekali
muahhahahhaa

ya fara bestkan?

sampai ilang suara org tu tertelan sebaldi air laut...kannnnn???

hahhahaha

fara said...

haaa tu la.
snorkeling kn?
harus la tertelan sebaldi air laut.
smpai sakit tekak.
Hehe.

fara dpt cmnt ni kt myspace.
dri aiman.

heheehehe..
adde kot..
nanti next time korang wat la lagi trip gni ekk..
heheheh..
snok..


ALHAMDULLILAH RAY !
Diorg nak kite buat lg ! :D