Thursday, May 29, 2008

Video Clip - Bila Terasa Rindu

Bayangkan. Bila Dafi terasa rindu dia akan mengayuh basikalnya ke sebuah kawasan terbiar sunyi dan sepi. Awas! penceroboh akan didakwa [lombong tinggal]. Dan dibawa bersamanya sebuah gitar brand new. Basikal Dafi siap ada bakul lagi !!!! senang nak letak gitar tu utk dibawa kemana jua.

Meluahkan perasaannya dicelah-celah batu dan melepaskan kerinduan di sebalik lambaian bunga-bunga lalang yang ditiup angin bayu.

Dan yang paling penting...campak batu ke dalam tasik...kan??

Dah bayangkan? Sekarang check out video clip Dafi di blog Ayu [KRU] ini. Very the exclusive ok sbb tak keluar kat mana-mana lagi.

Klik disini Bila Terasa Rindu - Dafi

Soalan Cepu Cemas
1- Berapakah berat batu dalam latar belakang video clip Dafi ini?
2- Berapakah bayaran kepada seorang pemotong rumput untuk kasi clear itu lalang?
3- Dimanakah lokasi pengambaran video clip tersebut? Naik basikal berapa lama sampai?
4- Basikal tersebut sama ke tidak dengan basikal dalam video clip "Dua Hati Menjadi Satu"?
5- Dafi bertukar baju sebanyak berapa kali dalam video clip tersebut?

Jawab jangan x jawab ! Tahniah Dafi for your first video clip and Ayu frm KRU for sharing this video with us.

5 mulut cakap2 belakang:

Ayu Ramli said...

kah kah kah... sesuai soalan2nya..
kau nasib baik dia bukan kaki blogger.. kalau dia baca mampus aku kena karate.. terus cepat proses kurus aku...

[r][a][y] eusouff said...

Hahahhaha !
uik
esok nak call dier n tanya semua kelima-lima soklan tu...hahahha

ayu <----will do anything to kurus

katanya.

Lina said...

Ray, perlu ke jawab soalan tu smua?
hmm.. tkpa Lina try okay. i can only answer qns 4 and 5.. yang lain2 taktau nak jawab aper..

4- Basikal tersebut sama ke tidak dengan basikal dalam video clip "Dua Hati Menjadi Satu"?
* basikal tak sama..

5- Dafi bertukar baju sebanyak berapa kali dalam video clip tersebut?
* erm dlm 2 kali..
hitam and kuning.. yg kuning tu dia pakai sweater..

[r][a][y] eusouff said...

FYI...
baju dafi DKNY from top to bottom ya
wahhhh

Elvira said...

Thanks for writing this.