Monday, May 5, 2008

Dafi wears Mandagie

Dafi mendapat pujian tentang pakaiannya di blue carpet AIM baru-baru ini. Dafi yang agak kerap memilih warna putih pada event-event sebelum ini, membawa image dan konsep pakaian yang agak berbeza pada kali ini. Tema rock menjadi pilihan Jovian untuk Dafi.

Akhbar kosmo nyer statement

"Dafi muncul penuh kelainan dan nampak sedikit langsing berbanding kebiasaan dengan kostum yang direka khas buatnya hasil kreativiti Jovian Mandagie" - Kosmo



Yerp...totally agree. Warna hitam boleh membuat kita kelihatan langsing.

Bila Megat dapat call dari Jovian memberitahunya yang Dafi akan memakai pakaian rekaannya, I keep wondering how Dafi would look in Mandagie's creation. Ray jarang tengok rekaan Jovian untuk lelaki sebenarnya. Sebab tu macam susah sikit nak bayangkan.

Dafi yang suka buat kejutan [tak beritahu apa-apa pun pasal apa yang akan dipakainya] berjaya dengan kejutan tersebut...tepuk...tepuk..tepuk!!

Kalau ditanya pada geng VID, semua yang dipakai Dafi dikatakan cantik [al maklum fans Dafi kan?] , so Ray tanya la my friends yang mulut cam haram yang selalu kutuk apa yang orang pakai kat red/blue/yellow/kelabu tahi anjing karpet hahhahaha.

Eight out of ten puji and told me that this costume suits him. Rekaan Jovian jelas mengubah ketrampilan Dafi menjadi lebih menarik dan bergaya.

Tepuk ! tepuk !
Kompang !! Kompang !

Ada jugak yang pakai tah apa-apa kat blue karpet AIM tu. Nak ray buat ulasan? ahaks

4 mulut cakap2 belakang:

fara said...

Kalau ditanya pada geng VID, semua yang dipakai Dafi dikatakan cantik [al maklum fans Dafi kan?]
aiyoo motif sgt statement =P

ala ray. apa nak buat.
Dah btul apa yg dafi pakai tu cntik, harussss la puji kn. akan nk ckp tak lawa plak.
haha :D

Lina said...

yeah, Dafi looks great in that..
berbeza sungguh penampilan Dafi..
rock on.. :p

Farazila said...

lain sangat dafi mlm tue..
errr...xdapat nk tgk dafi nyanyi masa kat aim..dapat tgk skit jer...

Lyn Yusoff said...

rekaan nya sungguh menarik..
Dafi nampak kurus. he's look great..
well done dafi..
:)