Saturday, May 17, 2008

Ada apa dengan Pangkor?


Sana-sini, ada banyak perjumpaan kelab penyokong bakal bintang AF6. Antaranya Nubhan, Alif, Stacy & Riz. Ia mengingatkan Ray setahun yang lepas dimana Dafi FC menjalankan aktiviti pertamanya selepas Dafi terkeluar di Konsert ke 8.

Been there ! Done that !
Nak tubuhkan no problem...nak maintain???

Melihat berapa banyaknya tumbuh fan club ini, terdetik persoalan..."Mampukah ianya bertahan?"

Ya, pada mulanya keseronokan menyertai FC bagaikan satu "addiction". Tenaga dan sokongan yang diberikan dari peminat menggalakan. Merentas masa, makin kurang keghairahan tersebut dan makin kurang penglibatan peminat.
Banyak FC yang masih wujud tapi hanya pada nama sahaja. Website bersarang dan cengkerik dah beranak lapan belas. Boleh main nyorok-nyorok lagi. Nak order tapau sarang 4 kilo pun boleh. Pls bring small change ya. Tokey sarang takde duit kecik.

Artis sendiri tak masuk website inikan lagi peminat. SMI [Sendiri mau Ingat]

Bukan statement masuk lift tekan butang sendiri. Ini adalah fakta. Ianya berbeza dengan DafiFC. Keghairahan tu mungkin sedikit kurang...Ala biasa larrr...benda baru ghairah ler kan ...dah lama2 tu suam-suam kuku je.
Tapi sokongan Dafinites masih kuat. Baru-baru ini, Dafi memenangi ABPBH...artis baru lelaki popular...katanya...hahhaha. Laman webnya masih aktif dengan more than 250 members visits the web on daily basis. Kadang-kadang 700 members masuk. Belum sempat cengkerik nak beranak dah kena pijak....kannnn?

Disaat peminat AF ghairah dengan pelajar AF yang bakal keluar nanti, DFC pulak ghairah menganjurkan aktiviti lawatannya.

Antara aktiviti DFC tahun ini ialah sambutan ulangtahun DFC dan upcoming DFC trip ke Pangkor dengan kerjasama Murai.Com [online media mempromosi aktiviti DFC ini]
Segala persiapan sedang dibuat. Esok, wakil VIDs akan ke Pangkor buat tinjauan. Tengok apa2 yang patut. Dan lepas tengok, buat la sedikit unjuran. Unjuran dan touch up apa2 yang patut.
So far, sambutan boleh tahan...sesape nak join silakan. Ada 10 lagi tempat.

Ada apa dengan Pangkor? Sertai and you will have the answer!

Selain daripada DFCi, antara FC yang juga aktif [AF5] ialah DaVom.

Dear readers, perkataan BOMbastic pilihan hari ini ialah
Terdetik, Ghairah, Bersarang, Tinjauan, Unjuran

4 mulut cakap2 belakang:

fara said...

aiyooooo bestnye pg pangkor tmr korg.
hope fara bleh ikut bt takleh la kn.

btw bgtauuu fara tau apa jd
and jgn lupe amek gmba bnyk3!

I love u allllll so much :D

~SYAMELIA~ said...

of coz we will... n we'll amik pic byk2...

ray,
nt u buat posting baru ek entitled 'new vocabulary' hehheheh...
very the cikgu sgt kn...
mentg2la teachers day...

Lina said...

yeah2 pergi Pangkor! hehehe.

yeah, DaVom is still active..
so does DFC! harap2 akan terus active.. insya-allah..

Anonymous said...

saingan kind of good kannn

pergi dengan satu tujuan

kerana tugas hihihihi

nak buat TINJAUAN

katanya

ray akan laporkan trip sambul belajar ni dlam version2.9

[r][a][y]