Tuesday, April 29, 2008

Si Kecil Part 1

Now back to my work at Tadika Rumah Si Kecil.

Lagi dua minggu, Tadika Rumah Si Kecil akan mengadakan sukan tahunan kami. Si kecil bertungkus lumus berlatih untuk sukan kali ini. Berbeza dengan tadika lain, setiap si kecil ada rumah sukan mereka sendiri. Rumah Kuning, rumah biru & rumah merah. Bila si kecil ni mendaftar saja di Tadika RSK ni, mereka akan diberi rumah sukan seperti warna-warna yang Ray sebutkan diatas.Dalam kesibukan, Ray nak megenalpasti wajah-wajah fotogenik si kecil. Ada yang comel-comel tapi bila gambar diambil....hasilnya kurengggg...hahhahaha.
Untuk apa amik gambar? Untuk banner & brochure tadika tahun hadapan. Dalam part 2 nanti, Ray akan letak beberapa calon utk u guys decide wajah sikecil mana yang ada commercial value.

Dalam post kali ini, Ray dahulukan dengan wajah yang terpapar di banner-banner dan brochure RSK sebelum ini. Adik Affan berumur 5 tahun dan gambar ini diambil pada tahun 2006. Kiranya Adik Affan ni model tadika laaaa...hahhaha.Ini pula gambar Adek Affan tahun lepas. Dalam masa setahun berubah kan wajahnya? Tunggukan pencarian Ray utk "RSK next TOP Model"

2 mulut cakap2 belakang:

fara said...

kesian ray. 1st time post die 0 cmnt. xde sapa bg.

biar la fara bg cmnt. haha.

[r][a][y] eusouff said...

hahahahaha

ray bagi fara
pingat jasa kebaktian atas nilai2 murni itewwww