Thursday, April 10, 2008

Gambar Dari My Camera Phone

Post Ray kali ni ialah tentang gambar-gambar yang Ray ambik dari handphone Ray yang tak pernah keluar sebelumnya. Antara sebab ianya tak pernah keluar ialah faktor lupa dan gambar yang tiada cerita untuk disiarkan di blog.

Ray sebenarnya jarang guna handphone utk amik gambar.


Nama budak yang tido ni..Danial. Gambar diambil kat Tadika during afternoon nap. Syok kan dia tido? Apa yang korang tak tau ialah Daniel ni sebenarnya pura-pura tido. Bila Ray masuk jer bilik rehat budak-budak ni....dorang akan pura-pura tido....Takut ngn Ray kut? hahahhaha. I stayed around half an hour in that room. He keep on pretending sampai Ray keluar bilik tu.

Once upon a time in Dataran Shah Alam. Melepak berjam-jam. Tengok jer la gelas-gelas kat atas meja tu. Antara tempat lepak official ialah ...ermmm...mula2 dulu Gazebo, A&W USJ, Old Town, Dataran Shah Alam ....Sekarang ni masih lepak-lepak lagi tapi tukar lokasi. Hahahah! Guys..jom lepakkkk...kat Pak Li !!

Dafi showing off a gift from his fan. "Ray cepat amik gambar!!" "Nanti mms kat aku ok". Sampai sekarang Ray tak mms pun kat Dafi. Terus lupa. Gambar ni Ray amik masa lepas program Mesra Aidilfitri DFC tahun lepas. Masa tu Dafi nak balik dah.

Program yang sama tapi masa sound check. Test ! test ! Masa tu VID/AJK DFC tengah bertungkus lumus buat persiapan terakhir. Masa sound check ni...peminat kecil Dafi satu kampung datang tengok.

Masa jalan-jalan beraya tahun lepas. Singgah lerr umah budak kat atas ni. Ya ..ampunnnn!! gambar ni ray curik2 amik. Gambar ni di frame dengan cantik di ruang tamu rumahnya. Agak-agak korang muka sape ni? huhuhuhu

18 mulut cakap2 belakang:

fara said...

aiyoo ray. bru skrg u letak gmba2 tu smalam? especially gmba last tu?
hehe last year kn gmba tu kn?
hee. atlast letak jugak gmba mr b*w**g tu kn? :D

hehe. muka serupa sgt..
hehe.

Anonymous said...

muka yg last tu heart shaped la kan..
hehhehehe....



lilo

Megat Eusofe said...

ye la
dulu heart shape
now BAWANG shape
huik

larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

~SYAMELIA~ said...

yup yup...
i guest dat much...
i pun agak its mr onion ring...

ps:
alahai!!! chumells nyers la muka adikku yg sorg 2...
now, even 'chumeller'...
nak nak lg if he dah ketawa...

love u fendy...
baik punya!!!

fara said...

aah la lilo.
fara bru sdar yg muka fendy heart shape! ehe ;)

mmg chumel!

Linaaa said...

yang first pic tu chumel.. haha
pura2 tidur plak.. patotnya Ray kena lamer2 sikit dlm bilik tu.. :p

yang last pic tu, fendy eh? haha.

Anonymous said...

malam ini lilo nk makan onion ring....
klu xde onion ring lilo nk makan heart ring boleh????
:P
hehehe...

lilo

Anonymous said...

Onion ring A&W tuhhh...

heart heart ring ada jual kat Restaurant Nek Brown belakang umah lilo sebelah tangki tu kan?
hahhahahah

bukan fendy la lina....Mr bawang larrr...huhuhuhu

[r][a][y]
malas nak sign in

Anonymous said...

napa semua semua org org dah kena virus ni??
virus malas nak sign in...
hehehheheheh....
harusslerrr gue antara penyebar virus tersebut...
LOL

-amy-
lagi la malas nk sign in....

Anonymous said...

aiyoo..

mr bawang in d house ler..
adik ku yg sorang ni semakin chubby ler..hehehehe

-Lyn-
malas nak sign in gaks..

Linaaa said...

laaaaa.
mr bawang and fendy kan same person..

Anonymous said...

ermmm ayyaaaaa...
wa punya jiwa bayak kacau...lupa2nya...gambar wa sudah tersebar.....wa sikalang manyak merah muka bila buka ini tun punya blog wooo..tapi apa2 pun wa mau ulap telima kasihhh...kelana ini tun mau jugak kasi kuar wa punya gambar woooo...tocei toceii..maceh maceh..thanksss i like....
luv u all so muchhh.....(dalam keadaan yg amat terharu kan..ala2 win itu academy awards..poyo sgt si-fendy nie.hehhahahahaee)

fendy_leo@bawang

Anonymous said...

Wakenabeb...uhuk uhuk kasi buang kahak sini-

-aiman-

Anonymous said...

Ah Tong singgah mariiii!!!..Taksempat mau implan...server crack mlm td...I Love U...

-Tong-

Anonymous said...

Ayuuuuuuuu...
Minah kata nak masuk...mana satu nie.

-Lily-

Anonymous said...

Woii apa korang wat sini!!!!! Kembali ke syurga ker???

-BatakLongsi-

Anonymous said...

Ala Batak...akunya boss kuar aa..so mau lepak2 sini...ehh tetiba lak ko masuk nie Batak???

-aiman-

Anonymous said...

Kita ni ibarat apa? Virus yang menjalar ker? hikhik...MalaysiaKini dulu dah down kejap..takkan kita main blog jer..Siti tak rela..