Saturday, March 29, 2008

In The Making.....



Weiyyooooo! Last Night, the guys have decided to create our own community blog. Idea tercetus apabila "Mak Lampu" bertanya dan ingin mendapatkan pendapat kami [lelaki] utk "Persatuan Blog Wanita yang Chuantuekkk" mereka. Blog persatuan mereka agak hambar dan membosankan [kata mereka], takde masa nak update etc. Idea diminta untuk blog persatuan mereka bernyawa semula !!

Kesimpulan kami ialah mereka tidak perlukan pendapat tetapi apa yang mereka perlukan ialah saingan. Dan kerana itulah kami [the guys] create blog utk memberi saingan. Blog tersebut masih dalam proses pembinaan. Check it OUT !!

5 mulut cakap2 belakang:

fara said...

haha now nak bersaing ngn cantekkerr gurls ke?
ohh okay jm la! hahaha!

ade je idea ehhh

Mak lampu.. kenapa u g mention abt our blog?now diorg dah ade idea lak =P
hahahaha!

APAE said...

kehadiran blog baru kami adalah utk membakar semangat Chantekkerr girls. Menjadi saingan.

Tanpa saingan...
Blog Cantekkerr akan di tahap yang sama.

Mak Lampu even terfikir nak delete blog tersebut.

Kehadiran GuysGoneWild akan menyuntik semula semangat korang tuuuu...

so niat kami yg baik...

ermmm...u girls can do better sbb there are 9 of you and there are only four of us.

Kami adalah pencetus kpd cabaran baru di Cantekkerr

~SYAMELIA~ said...

i dont care...

i WANT CREDIT...
ACKNOWLEDGMENTS...
BIBLIOGRAPHY...
TQ NOTE...
bla bla bla...

ala... mcm ms buat thesis dulu...

Anonymous said...

wahh! ada saingan blog..
bagus2.. hehehe..

Mak Lampu! don't give up!
berani laa bersaing.. (:
bring up the girls name.. :p

- Lina RD

fara said...

kitorg akn bersaing! tnggu laaa :P