Monday, March 3, 2008

Bald, Puaka Mak Lampu & Lepak Bosan Santai

An artist impression of me being Bald. Sesuaiii ker? FYI, never in my life botak. But I'm going to do it. Any objection? Give me reasons why larrr. I might consider it.




Friends, before you guys make fun of my intention....I just want you guys to know that I'm not loosing any hair or doing any kimo therapy lately....or nak jadi alim or plan nak join Al-Arqam anytime soon.


Tadi ada sessi "lepak bosan santai" ngn Azim, Lyn, Megat & Adam kat Pak Li @ Shah Alam. Sebelum tu, masa on the way ke Pak Li....akibat sumpahan mak lampu...tetiba hujan turun ngn lebatnya. Ok, I will tell u why. Mak Lampu bukak booth lampu kat Sunway and cannot join us unless kalau lokasi lepak ditukar ke Old Town, USJ. Tapi, we ignored her request and now look what happen. Mak lampu murka, dan guruh petir sambar menyambar. Kata Megat : Puaka Mak Lampu


Megat ketakutan semasa on the way pergi Pak Li


Masa lepak bosan santai, ktorng berdiskusi tentang fashion on what to wear and what not to wear. Tetiba jer bring up that topic sbb baru tonton about 30 fashion offence @ Channel E!

Habis semua pengunjung Pak Li jadi contoh fashion NO NO. Semua jadi fashion police...mencari kesalahan fashion [fashion offender] diketuai oleh Inspector Gadget Adam, Bekas Super Model Daerah Sungai Buloh. Other than that we also dicussed/brain storming on theme night for dinner DFC @ Pangkor. Macam-macam idea keluar! Tak tau la boleh pakai ke tak. Kena mintak approval Mak Lampu & Lilo selaku ketua projek dulu. Lepas Lyn The Mak Bueh balik, Adam keluarkan kamera fon nya and start taking pictures and buat effect to all pictures taken. Kelakar habis! Check out blog Adam nanti kalau nak tengok muka Azim di penyekkan [baru lepas jatuh bangunan], kepala ray dibesarkan [sbb dah besar kepala] dan muka Megat di juehkan bibirnya [sebab bengkak digigit tebuan].


[Btw gambar ray botak diatas adalah hasil keras tangan Megat]

Nite-nite!

14 mulut cakap2 belakang:

Farazila said...

rayyyyyyyyyyyyyy...
botak???
erkk...x sesuai okie....
tp klu 15 thn akan datang ...
itu lah style rambut yg sesuai dgn ray..
:P

fara said...

lainnye ray botak . hm fara ske ray ade rmbuttt :D

Linaaa said...

ray! jangan botak!
tak macho ah nanti.. tak handsome!
you look better with hair. hehe!
tapi kalau nak botak, aper salahnya. anggap laa ia sebagai satu cabaran. sebab tak semua lelaki yang berani botak. (:

[r][a][y] eusouff said...

hurmmm...
botak atau tidak

or maybe
potong pendek 2cm
???

kekekeke

wawa said...

ray botak??? tidakkksss... x nak la ray.. but then, kalau nak berani mati try untuk masa lapang dan riadah... up to u... ok la kot :P

.::IamZulaikha::. said...

noooooo!!!
eca xnkkk!! hehe..
tp if abg ray nk, ske hatilaa..
if abg ray tnye eca, I'll Dafinately say NO.. ngee~
eca xske arr.. cm si m*w* tuh..
eee.. gelii!!!

p/s: sowie if ade yg tsinggung..

[r][a][y] eusouff said...

masa lapang & riadah?
adehhh buat ray gelak jer baca wawa nya statement nie

eca...
mawi? hahhahah
strong point tu
kekkekekek

bila botak licin dan kepala bercahaya...mak lampu akan tersentap..heheh

ray bukannya apa
kadang2 rimas
botak mcm lebih mudah
hurmmm

fara said...

ray.. kalau botak, xyah risau psl rmbut. keluar rumah pon xyah nk sikat rmbut. hehehehe .

Linaaa said...
This comment has been removed by the author.
Linaaa said...

hahaha! boleh ke nak gunting rambut ukur 2cm? just cut it short and neat but not botak! pastu bila kluar buat rambut tu spiky sikit. i like! okay laa, lina cabar ray botak, boleh? hehe. please eh ray.

Lyn Yusoff said...

ray..
teringin nak tgk ray botak.. sure sesuaiii.. ala2 org alim gitu.. senang nak urus.. tak payah nak sikat n wat hairstyle lagi. harus silau je idup ku lepas nih..hehehehe

nasib baik i balik awal.. klu tak sure i pun jadi mangsa...hehee

fara said...

hehe vote kt sbelah ni bnyk ckp xsesuai. hehe ;P

myra said...

kekeke...
ray jgn ar butak nnt kalah mawi.. kekekekek...

eyh u guyz g pak li ek 3/3 tu??
myra pon g gak tyme tuh..
nape ley xterserempak ni???
iskkk... miss kowangggggggggggggg

~SYAMELIA~ said...

ray...
u can put that thought outta yr mind... right away!!!

of coz la, i'll definitely tersentap if u botak ok... haruslerr nt yr haed yg bald 2 will be my bahan xperiment hehhe

so, moral of the story : 4get it!!!