Friday, February 29, 2008

Sekitar Rakaman ZOOM IN @ RTM

Rabu 27 Feb, malam...Ray and the gang pi tengok rakaman ZOOM IN @ RTM. Ray dapat call seminggu yang lepas dari Encik Suhaimi frm RTM menjemput team DFC. Erra Fazira hostnya. Dan Dafi juga terlibat sebagai artis jemputan. Ramai gak yang datang. Lebih kurang 40 orang berbaju merah dan 300 penonton yang lain. Jom tengok sape kat [red karpet] dan apa kata dorang.











Mana Dafi ya? Dafi x dapat join bergambar sebab dia rush balik sebab nak packing and sebab he is leaving for Sarawak quite early in the morning. However he did call Ray when he reached home and send his regards and thank you pada yang datang.


Sorry, masa Dafi performed, we are not allowed to take any pictures. House rules. Any attempt, kamera akan dirampas. In fact, that evening ada a few camera telah dirampas. Tapi bukan dari kita orang la. Overall it was a good show and we had lots of fun being together as always.

Lawat lah & bacalah blog kawan-kawan yang lain pasal outing ni. Just click at their names here [megat] [adam] [faradiba] [Lyn]


[Next outing? Hurmmmm 22nd March sempena ulangtahun pertama DFC....Can't wait !!!]

4 mulut cakap2 belakang:

Lyn Yusoff said...

ray...

hampeh tul.. sinonim sungguh name ku ini ngan buih yer.. tak sesuai ok..

mmg happening mlm tuh. best giler. dah lama sgt kita tak berkumpul mcm tuh.. next time kita lepak ramai2 lagi..

cant wait for next outing... 1st anniversary.. yehaaaaa :)

[r][a][y] eusouff said...

yerp lyn
sememangnya u lah mak segala buih
huhuhuhu

adalah dengan rasminya lyn
digelar mak buih

ekekekkekeke

mak buih dah ada, mak lampu pun dah ada...lengkap

Yang Teramat Mulia Tun Ray

Linaaa said...

ABG RAY! my sis ckp you handsome.
tapi pada Adek Lina, biasa jer. :p
more to macho laa. (:

bestnyaaaa tgk rakaman Zoom In.. erm, and up coming event is DFC Anniversary.. i wish good luck for it!

Lyn Yusoff said...

ya rabbi.. abislah i lepas ni digelar mak buih.. tak sesuaiiiii..