Sunday, February 10, 2008

Priemier : Mydolla Eydolla 2 : The Ghost Of Mydolla : Part 4 : Bayangan Maut

[Bloggy Novella ini ada unsur-unsur yang tidak sesuai kepada mereka dibawah umur. Mungkin juga akan menyinggung sesetengah pihak bila membacanya. Ia adalah rekaan dan hiburan semata-mata dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa pun]


Setelah kemalangan tersebut, Mydolla dikejarkan ke Hospital Siti Aminah London, hospital islam tersohor di kota London. Pemiliknya Dr Ali Mc Beal dan Dr Joey Qudra. Disinilah pengambaran medical drama bersiri Safiah's Anatomy drama clone Grey's Anatomy. Safiah's Anatomy ditayangkan di negara bersekutu sahaja.


Apabila Mydolla dikejarkan ke hospital, Eydolla balik ke rumah untuk menukar pakaian. Pakaian jenama "Leha Lohai" menjadi pilihannya. Lengkap dengan kasut limited edition Amelia Contessa Siliconne. Dan tas tangan jenama "Neng Ya Tima Collection". Mewah....tapi hanya untuk ke hospital?? Berangan punya pompuan!

"Mydolla Darlingggg" jerit Eydolla dengan slang Kg Jiboinya yang masih pekat lagi.

"Wow! Sempat you tukar baju ek" "Hurm... Let me guess, Leha Lohai?" tanya Mydolla.

"Of course darlinggggg" jawab Eydolla dengan penuh rasa bangga.

"Ni ha, I ada bawak some muffins dan fruits dari Coles"

"Gee thanks Eydolla... U jer yang tahu, I hanya makan muffin dari Coles sahaja""And buah pear dari ladang Pak Aseem kat Kg Bantat"

[Coles tu nama supermarket kat London]

Dafoo masuk.

"Mydolla...I baru jer jumpa Dr Ali Mc Beal" "Dia kata you boleh balik pukul lapan karang" "Kecederaan you minor jerrr...luka you dah dijahit pakai Machine Sanyo...39 stiches jerr" "otak you rosak sikit dah baiki pakai Pentium 23 dan kaki you patah dan ditampal semen jenama mak lampu" jelas Dafoo.

"Lagipun bill hospital untuk satu malam sangat mahal...320 pound" "Insurance you takleh cover sbb dah over credit limit bayar bill operate hidung u" tambah Dafoo.

"Yezzzz aaaa" "Nanti you hantarkan la I balik ya Dafoo" pinta Mydolla.

"Aiyooo x leh la yangg...I ada photo shoot dengan majalah Mangga jap lagi" "You naik tube je la ya" balas Dafoo.

[Tube tu nama LRT system kat London]

"Huk huk huk" "Eydolla you je la yang hantarkan I ya..." rayu Mydolla.

"Uik ...I balik naik Tube jugak la Mydolla" jawab Eydolla.

"Aiyooo...you pakai vogue2..takan balik naik Tube!" "U tak kesah ker?" tanya Mydolla.

"I tak kesah...lagi pun daily pass yang I beli pagi tadi masih boleh pakai lagi" "Rugi kalau I tak gunakan" jelas Eydolla.

"Tube pun Tube la" "Janji You temankan I" Mydolla menarik nafas simpati.

" Ermmm tapi tambang you...you bayar sendiri k" kata Eydolla.

"I pun ada lagi daily pass I" "Nasib baik you ada la Eydolla" jawab Mydolla menarik nafas lega.

"Laaaa...kita kan kawan...of course I akan temankan you" jelas Eydolla tersenyum sambil menghulur tangan tanda simpati.

[ Flashback berakhir] Back to apartment Eydolla di New York.

Dari flash back tersebut ternyata mereka adalah kawan baik. Itu yang diingati oleh Mydolla. Kerana letih meroyan dan disampuk...tubuh Eydolla pengsan.

Selang dua hari, Eydolla dah ok sikit....

Sebab bau badan dah tengett sangat. Eydolla decided untuk mandi buih. Buih mandian kegemaran Eydolla ialah jenama "Rahsia Nek Lyn" jenama tiruan kepada "Victoria's Secret". Lyn Rogai ialah usahawan mandian buih terkenal di Kampuchea. Pemegang rekod menghasilkan buih terbesar di Kampuchea...iaitu sebesar bola netball !!


" Lalalalallalalalalalala"

Eydolla dengan pakaian dalamnya yang berjenama "Nad's Creation". Dah lama beno Eydolla tak mandi so dia rasa terrrsangattt excited.

"Kewangian diri ku adalah kebahagian hidung kembang mu" angan Eydolla ditahap cipan.

Selalu berangan dia masuk iklan. Waktu kat bilik air la waktu Eydolla berangan ditahap melampau.


Memang benar Eydolla kuat berangan sebelum mandi. Sempat menari "poco-poco" dan gelek "INUL" sebelum masuk bath tub. Menggunakan kaki untuk merasa air panas ke tidak.

"Lalalallalalalallalalalallalalalalalallala"


Memang dasar pompuan yang suka sepahkan pakaian merata-rata. Gaun tido, seluar dalam, bra ditabur diatas lantai macam tu ajerk.

Bukannya basuh pastu pakai balik!

Pakaian dalam "Nad's Creation" yang dibeli di Jinjang empat tahun lepas dah naik lusuh sbb tak terjaga. Basuh pun pakai clorox...sbb tu dah luntur kaler bunganya. Taburkan kat lantai...macamana x miang malam2 bila pakai....tergaruk sana tergaruk sini.

Tak dapat dinafikan lagi Eydolla mempunyai kaki yang chuantuekk. tengok aje la kakinya ini... Dafoo memang suka wanita berkaki panjang seperti Eydolla...Phewetttttt!!

Tub mandian ni memang kecik sikit. Kalau nak ikutkan Eydolla suka yang besar2 sebesar kolam renang bersize mak olilmpik [kakak kpd mak lampu]. Tapi mak Eydolla mcm ketot sikit dan mak dia la yang tempah tub mandi ni sbb tu kecik sikit.


[maaf kami terpaksa blurkan part ni sbb menjadi satu dosa melihat patung barbie bogel]

Buih mandian dah siap....Yeyyyy dah boleh mandiii !!!

Masuk je tub mandi. Eydolla terkentut.... "Pererrrrrtttttt protttt blub blub blub"

Kentut dalam ait mcm tu la bunyinya.

[penulis xtau sebab tak pernah kentut dalam air tapi sempat tanya ratu renang terkenal Myra Ayang...yang selalu kentut dalam air]

"Oh tidaxxxxx ...busuknya kentut ku...bau petai" jerit Eydolla kegedikan. "Uwekkkkkkk"

[jijik bau kentut sendiri] - Akibat Makan petai kat warung Nek Yaty kat flat Seri New York.

"Ala la dondang...dondang la sayang" Eydolla menyanyi.

Air yang jernih menjadi hitam akibat berbulan-bulan lamanya tak mandi.

Tengah Eydolla mandi....air yang hitam bertukar menjadi merah......

"Uik...my period tak datang lagiiiiii....macam mana lak boleh jadik merah ni...huhuhuhu"tangis Eydolla yang mati-mati ingat air jadi merah disebabkan periodnya.

[Bimbo la sangat kan?]

Terdengar suara ketawa.... [Macam suara azim pun ada gak]

Suara ketawa mengilai-ngilai nyanyian hantu Mydolla....

Air yang keluar di sink pun bewarna merahhh. Suara megilai-ngilai continues.


"Kadawaleiiiiii !!!" "Jangan ganggu akuuuuuuuu" "Pergiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!" jerit Eydolla sambil menggebehkan bibirnya.


Eydolla berlari berbogel ke arah cermin dan kelihatan lembaga di hadapan cermin...sambil kedengaran bunyi wanita mengaum seperti singa lapar...

Bersambung...........

12 mulut cakap2 belakang:

Linaaa said...

rayyy!
nice one! hahaha.
very relaxing but still funny laa..

ray eusouff said...

relaxing?
part mana yang relax tu?
hahahhaha

myra said...

myra ayang tu sapa ray????
dia ratu renang kew????

~SYAMELIA~ said...

i like the bloody sink 2... the darah is so cantekkk.... and also the buih part... bubbly sgt....

the censored part mmg chumell...

btw, sejak biler lak i keluarkan kasut? my business is solely lingerie ok... ops! terbongkar lak rahsia...

n nama 'Siliconne' 2 mmg hampeh taw...

fara said...

HAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHA !
lawak lawak lawak.

semua nama VID keluar nmpk.
Yaty, safia, kak nad, kak lyn, azim, myra ! haha!

dgn kentut la. adoy adoy !
kenapa brdosa? fara slamba je tgk patung barbie berbogel ;P

Lyn Yusoff said...

Ya rabbi.. punyalah melalut punya citer.. mmg merepekness hahahahha...

wah.. lyn sudah menjadi usahawan mandian buih plak.. part time business lepas jual tulip.. hahahha
sinonim sgt name ku ngan buih.. hehehee...

.::IamZulaikha::. / Nur Zulaikha Zaki said...

uiks.. byk gle censored part.. hahaha..
lcu lerh part kentut tue.. hahahaha..
the last pic.. lembaga tue mmg scary looking.. o.O

Linaaa said...

HAHAHA..
part maner yg relaxing?
hahaha. ray dah fikir benda lain tu..
ish3.. im talking about the whole thing ah.. tak seram sgt..

ray eusouff said...

lina...memang la x seram....nak yang seram...tunggu la cerita "dugong" lakunan Myra...atau pi lawat blog seram si Bash tu ha...kekkeke

Ika, terpaksa sensored...lembaga penapisan Ulu Yam dah potong 7 gambar sebab too sexy too watch.

Dewan bahasa & pustaka dah potong 18 dari segi bahasa. Dan Persatuan Barbie sedunia dah buat bantahan besar-besaran....

hurmmm
kontroversi nihhhh

nak pasang lawyer nie...

Ali McB said...

Sejak bile I bukak hospital *islam* siti aminah london? Kureng asam punye ray :P

Adus pecah perutku! Keep the posts coming!

P/S xreply2 mesej ye? hehe

Linaaa said...

haha! tau xpa ray.. kalau nak seram pergi blog bash laa.. itu TRUE ghost stories seh. haha. okay, i'll be waiting for cerita "dugong" hahaha.

ray eusouff said...

Ali...
hahahhaha
hospital islam kan so allliiii

PS: dah reply dah