Wednesday, February 20, 2008

Dafinites Everywhere

Memang sejak kebelakangan ini, dimana ada event Dafi kat KL...Dafinites akan turut serta. Dan dimana ada Dafinites disitu juga ada Amy aka Mak Lampu. Mak Lampu ialah acting president DafiFC, menyandang jawatan tersebut selepas Ray resigned Disember lepas.






Gambar ni, Ray ambil dari portal hiburan melayu pertama...Murai.Com.my

Gambar Mak Lampu and the rest of DFC team memberi sokongan padu semasa Dafi melibatkan diri di event Rafflesia, Sg Wang Plaza. Nak tahu lebih boleh masuk blog Mak Lampu [klik disini] yang menyediakan juadah enak berkenaan trip Dafinites ini.




[Cari la muka Ray, Adam, Fara & Megat]
Sebelum Rafflesia thingy, Dafinites berkumpul di Wisma Ali Bawal untuk rakaman Aksi Murai Final. It was pure fun and as bonus Dafi's team won the challenge. His team Aura won a trip to India !!




Dafinites sekali lagi dijemput untuk menghadiri sesi rakaman program RTM "Zoom In".
Ia melibatkan Erra Fazira sebagai host rancangan tersebut and Dafi will be performing. Sesiapa yang berminat bolehlah join. Datang ramai2 ok berikan sokongan!! Info seperti poster diatas. Credit to Megat [klik disini for Megat's Blog] for this lovely poster.


Sekarang ray, wenkt & lilo tengah sibuk buat perancangan untuk trip DFC. Masih dalam proses perbincangan. Nantikan hasil perbincangan kami ok. Gerenti best punyerrrr !!




Last sekali Ray embed Youtube iklan Cornetto Dafi & Gita untuk tatapan semua. Chuantuekk kan iklan ni?
Terpikir lak nak buat iklan secantik ni utk Mak Lampu kekekek "iklan lampu...Hikayat Mak Lampu" larikkkkkk.

5 mulut cakap2 belakang:

fara said...

haha. buruk bebeno la muka saya tu.

video dafi ngn gita tu comel :D

~SYAMELIA~ said...

muka saya juga fara... candid gils ok... i sendiri pun x igt apa yg i buat ms 2... mcm nk wat tarian pun ada... tp yg pelik, juara sejantung berdansa dkt belakang i xlak nk wat tarian... musykil musykil...

btw, mmg best la murai.com... siap mention the term 'dafinites' lagi...
"Sorakan fanatik
Ahli Dafinites sanggup turun padang menyokong artis pujaan mereka, Dafi."

thx ajeep... xde kerja... carik kerja...

~SYAMELIA~ said...

u nk wat iklan lampu? "hikayat mak lampu"... nt i cek, cukup voltage tak nk buat iklan... hehhehe

Lyn Yusoff said...

buruk nyer muka ku itew.. pic candid yg tak sesuai sgt..

wah2.. lepas ni nak buat iklan mak lampu ker??.. haruslah dr Mak mampu sdn bhd. i sanggup turun padang.. tu pun klu sudi nak ajak.. hehehe

~SYAMELIA~ said...

of coz i u kene turun lyn... u kan teraju utama...