Monday, January 14, 2008

Nasib Si Janda

Jumpa YouTube ni. Kelakar abis. Nak pecah perut ketawa. Kalau nak tengok, tengok sampai habis sebab ending dia paling kelakar....hahahha.

Peringatan : Aksi ini tak sesuai pada mereka yang berumur bawah 18 tahun dan pada yang belum kawin. Sangat sesuai untuk mak janda dan bakal janda. Akibat daripada menonton YouTube ini adalah tanggungjawab individu itu sendiri. Anda akan mengalami trauma sekiranya anda tidak bersedia. Harap maklum.

6 mulut cakap2 belakang:

yaty said...

hahaha..
ray..yaty dah tgk vc nie msa study dlu..
satu blik gelak gle2..
aksi2 nye mmg utk tontonan 18 thn ke atas..
yang tak cukup umur..sila minta kebenaran ibu bapa yer..
:)

ray eusouff said...

yerp
vid lama nieh
tapi ray x pernah tengok plak

apa-apa pun kelakar abis
everyone in the clip sounds like that there are enjoying the show.

skrg bayangkan Myra or mak lampu buat act kat atas

hahhahahha

~SYAMELIA~ said...

motif mak lampu dgn myra...

haruslerr myra lebih hawts sbb dia kn pemenang sejantung berdansa...

larik.....

nb : xleh bygkan kalu TUN yg melakukan aksi tersebut... mesti gempak kan especially the last part...
--->terguling2 lalu ketawa x sudah...

yaty said...

ekekeke...
kak amy or myra yang wat..
meletups okk..!!!

tapi bak kata kak amy..
kalo ray yang wat the last part tu..
of coz..blockbuster abiss..!!
:)

Farazila said...

:]

myra said...

motiff???
kkekekekke