Friday, January 25, 2008

Dafi & Anugerah ABPBH


Pada mulanya Dafi tersenarai dalam pencalonan awal untuk Anugerah Bintang popular Berita Harian. Dan sekarang Dafi berjaya ke final 5. Kategorinya, ialah Artis Baru Lelaki Popular.
Melihat pada senarai calon-calonnya, of course la Ray akan menyokong Dafi !! Dafi got what it takes to win this.

Why ray rasa dia boleh menang?
He appeared on tv more than the rest, radio jangan cakap la. Bila Terasa Rindu...boleh tahan penerimaannya dan menjadi siulan remaja. Dafi ada dalam magazine hiburan agak kerap la jugak. Kerana Dafinites yang sentiasa berdiri teguh dibelakangnya dan because he is a good friend of mine.
He have improved a lot and work so hard. Trust me... I know.

Vote ! Vote ! Vote !

"Mari lah ..Mari...Mari Mengundi. Jangan lupa kewajipan pada DFC" hahhaha
[Lagu mengundi]

PS : chuantuekkk x banner yang Megat buat ni??

4 mulut cakap2 belakang:

Farazila said...

ray...
err..selori je ker..
mau lilo beli byk2 ..
n then lilo buat style mak lampu k..
gunting2/potong2 keratan akhbar, pastu pas je kat org lain suh vote n post....
hehehe

erlow...
cakap lilo ni minah cintan...
alaaa..ray pon ape kurang nyer...

"Mencintaimu tak mengenal waktu
Tak mengenal puitis
Hanya tulusnya hati
Mencintaimu tak mengenal ragu
Keyakinan hatiku hanya untuk dirimu
Selalu"

ni apa....lagu anuar zain...cettt!!!
hahahaa...
MAT ROMEO dah kembali..
:p

ray eusouff said...

aiyooo
ray megikut tema atau mood bloogy novella ...sbb tu la lagu anuar zain kelua cik farazila uiiii

hahhahah
ooo
melawan ya...
hikhikhik

Farazila said...

mestila..skang nie lilo nk menang..
xmo kalah2...
:)
sebagai abg yg plg tua...diharap mengalah pada adik yg amat2 lah chumel ini k..
;p

ray eusouff said...

sudah!
rahsia mu ditangan ku
hahahhaha