Tuesday, January 8, 2008

AF6 lagi...

Buka saje portal hiburan di web, keluar cerita Akademi Fantasia 6. Antaranya, siapa jadi pengetua, siapa jadi hos (bukan horse) dan issue umur kelayakan.

Pengetua AF6, sudah terjawab. Mr Ramli MS (bukan Ramli My Space). Hos/pengacara pula...Ogy Ahmad Daud atau Zainal Alam Kadir disebut-sebut oleh mulut-mulut pemerhati industri.
Dengar-dengar ada audition untuk post pengacara ni. Kebenarannya idak ler Ray tahu. Kat bawah ni ada lah jadual audition untuk AF6. Sesiapa yang rasa diri dia chuantuekkk, berbakat, muka tebal, tahan maluu, gila glam sila la datang audition ya..



Hal umur tu...hadnya dinaikkan ke umur 45 tahun. Aiyooo. Chek nak masuk jugak laaa. Sebelum ni 18-27 tahun....Tetiba naik ke 45 tahun. Bayangkan! Itu kelainan yang cuba dibawa agaknya.

Juri tetap lak. Sape mulut laser yang dorang nak carik? Sebaik-baiknya kekalkan lah Ogy tu as pengkritik atau nak lagi best letak dia as one of tenaga pengajar! Macam Ramli MS la kan....mula2 pengkritik terus jadi pengetua...

Sarimah Ibrahim yang sebuk menggali pun ok jugak kut.

Suka hatilah nak letak sesiapa pun! Hahaha!

Apa kata korang? AF fans out there...

10 mulut cakap2 belakang:

KC said...

ray...
ko nak masuk ke??

sure aku tubuhkan FC ko..

but, bosan plak ngan AF6 ni..
byk sgt artis aku nak minat nnt..
wakakka

:))

ray eusouff said...

aiyoooo
statement sungguh merbahaya

tak pernah ku bermimpi jadi artis...huhuhu

bosan?wakakakka

jom buat akedemi berdansa!

yaty said...

had umur dah sampai 45 taun yer..
x sbr nk tgk if ada pljr AF6 nie yang dah berumur..
:p


**ray tak abis2 lagi ngan dansa dia tuh..

.::IamZulaikha::. said...

RFC... ray fan club.. hahahahha..
eca rase.. sesape pon leh jd pengkritik or hos.. kalo leh ambik yg betul2 bbakat mengacara.. huhuhu..

"RFC.. Dare To Be Rare".. hahaha..

Lina Ratu Drama said...

kalau ray masok, confirm we all support ray including dafi..
hahahaha! (=

ray eusouff said...

aiyooo
amboi2
mentang2 korang tau yang ray xleh nyanyi bukan main lagi pomot ray ya
RFC la...rare la...apam la...kueh cok udang la...


cehhh
kueh tart hangus betul la korang ni

~SYAMELIA~ said...

ray...
kalu ditakdirkan u masuk AF6 kan, haruslerr Dafi jd yr penasihat kan...

Apa nk pgl yr fan ek? Raynites? erghhh... Raydrevilians? Dats more like it...

Do make sure i jd 1 of yr 'VIR' ok... very important Raydrevilian...

N your fc's tagline will be? apa ek? haaa... dare 2 be evil... wakakaka.... jangan marah...

pecuttttt....

Linaaa said...

lol.. betul tu kak amy, dare to be evil.. semua kena jadi evil.. lols!

eh, lina x ckp pon ray takleh nyanyi.. terasa ke? heheheh..

kita kuih tart hangus? eleh, ray laa yg hangus.. taknak laa buat kuih tart utk ray..

ajami said...

perlukah kita merging utk handle FC mana2 AF6???.. coz i pun dah jd org awam smula.. larriikkk!!!

ray eusouff said...

merging?

dah jadi orang awam?

sebelum merge kena gaduh utk pilih sape dulu...hahhaha

harus la ajami kita pilih yang seusia dengan kita...kekkekeke