Monday, December 10, 2007

Unfinished Drama

Look at pikca below. Drama dibawah tak dapat disiarkan kerana tidak dapat disiapkan sbb tak cukup budget dan sebab pelakun hilang dan x datang balik. Penggambaran telah dijalankan dah berbulan lamanya. Lokasinya : Hospital Selayang.

Gambar dibawah juga sebenarnya adalah cover depan utama drama tersebut. Pelakun-pelakun drama ialah : Anas Garcia, Bash Pitt, Lyn Jolly, Ray Cruise, Izuan Kidman & Adam Hanks.


Hebat2 pelakun clone ni semua, cuma disiplin je xde. Perempuan ada lagi dua orang...Safia Satin dan Amelia Mirren. (pun haram x datang)Safia sebuk basuh kasut sekolah ngn tolong orang gaji potong rumput dan Amelia pulak sbb gotong royong buang tahi kucing keliling rumah. Nak buat camner kan? berlakun for free mana bley paksa kan? hahaha


Ini plak post drama satu lagi yang jugak tak siap...huhuhu. Ala-ala sitcom friends tuu atau melrose place la kononnya. Ok ok sesape yang nak termuntah tu, sila simbahkan minyak angin ke kepala anda ya atau minum jus gamat kurang manis. Hilanglah loya korang tu nanti. Yerp...in this one ray x berlakun...ray direct je.
Apa? sebab drama ni tak keluar? Sebab budget la jugak dan sebab hero utama iaitu Dafi tak datang join so terpaksa lah drama ini dibatalkan. Macam2. Hahaha !

Moral: Jangan buat rumah di tepi pantai kalau tak mampu nak buat. Buatlah ditepi lombong atau sungai atau kawasan2 yang sewaktu ngn bandar hong kong.

Oh ya ! Lupa plak ...jiran sebelah rumah ray..Jenifer lopez kim salam. Tadi masa sidai kain sempat ray borak2 ngn dia.

3 mulut cakap2 belakang:

Emy Hisyam Basri said...

ray,
fyi, the gotong-royong buang tahi kucing keliling rumah thingy is actually a part of the scene that i acted in, that's y x dpt join u ol pg sepital...
the soap opera was entitled 'the bald and the beauty fool'... hero-ayyum... heroin-mona tembun... my watak was 'emy britt' ala2 mcm edie britt tp version bersopan santun, x b----y mcm edie... hehehe motif?

ray eusouff said...

ooo...ini kes banyak sangat dapat tawaran la ni. Nasib baik tak kena saman...kui kui kui

dasyat watak2 amy ya...
tak salah ray tahun lepas u berlakun gotong royong buang tahi lembu kan?

Emy Hisyam Basri said...

berani dorg nk saman i... kalu dorg saman, i report dkt scandal i, prince dafoo...

yg gotong royomg buang poopoo lembu 2, i decided 2 have a low profile... yg 2 citer 'desprate housekeeper', i jadi 'syamelia solis' hehehe... dafoo jd john si tukang kebun... disebabkan oleh pengalaman beliau menjadi petani... ekekeke... tp xde scandal ok dlm citer 2...