Friday, December 28, 2007

rsk2008 in the making

Ray balik ke Seremban masa cuti Christmas, not for holiday tapi kerja lorrr. School starts tak lama lagi, banyak kerja yang perlu dibuat sebelum sekolah dibuka. Yang busynya amat because Ray dah lama beno tinggalkan kerja-kerja pengurusan yang tertangguh. So, I have to spend like 3 days to finished it up.

My Office aka my classroom

We have done few renovation and paint job...nak bagi new look for 2008. Then, jaga pendaftaran from 9am-5pm. Buat staff meeting, conduct training sikit and Alhamdulillah so far, we have 75 students for next year. This year ada 89 students. Harap-harap sehari dua ni ada lagi yang mendaftar so boleh la sampai target 85 students yang kami harapkan. Gambar atas ni, my lil office space where ray akan online nanti (online masa kerja) huhuhu.

Converted to Surau - si kecil akan belajar agama kat sini

Yang uniknya this year, we have implimented "Learning Centre's" Concept. Each centre's with different learning environment. We even have our own surau yang kami panggil " Al Musolla". Centres yang lain...computer lab & Creative workshop, Science & Maths Lab, Smart Reader's Centre and B.Melayu Centre equiped with library.

Kat luar plak ada outdoor playing area & kid's garden. Gambar yang lain-lain akan ray post bila dah siap nanti.

Dalam kesibukan tu sempat gak, pegi tengok wayang...I am Legend. My 2nd time. The whole family was there and my sis belanja...tgk midnight show.

Walaupun 3 hari di Seremban...kerja masih tak siap..huhuhu. 1 hb, I will be back to Seremban to finish up. 3hb sekolah dah start.

1 mulut cakap2 belakang:

Emy Hisyam Basri said...

rsk berwajah baru...
nice la... so ceria...

nampak gayanya, rsk ni pun ada ala2 'dare 2 b different' kn... no ordinary kindergarten gitew... hehehe... motiff??

ps : regards 2 teacher julie... ms her la...