Sunday, December 2, 2007

Hari Ini...

Hari Ahad, hari berfikir. Kaut idea. Badan berehat otak...merayap.
Punya la boring....ray pun saje2 la call salah sorang my friend ni.
Masa ray call tu...cara tak sengaja...dia terjawab fon tu tanpa menyedarinya. Puas la ray terjerit-jerit haloooo halooo. Ray tunggu ler kejap. Tetiba je ray dengar suara dia menyanyi...."And I say Hei yey yey yey...hei yey yey yey...I say hei...what's going on?" Ha camtu la lagu tu my fren ni nyanyi. menyanyi dengan lontaran suara yang kuatnya amat. Kelakar...memang la kelakar tapi terkejut pun ya jugak sbb the truth is "not bad la suara dia ni". Ratu lontaran suara! hahahha.

Tak sangka ni...mempunyai suara mcm tu. Ray hang up and call semula. Kali ini dia jawab. Apa lagi! ray pun kata la...wah wah wah! menyanyi ya....my fren ni terus gelak tak berenti2 sbb kantoi.
Ray bgtau dia nak tulis dalam blog pasal dia unleashed talent nya unexpectedly. Dia bantai gelak lagi....Ramlah Ram versi lelaki...kekeek tak pun Liza Aziz...kekek.
Hebat2.





0 mulut cakap2 belakang: