Tuesday, December 18, 2007

DFC - The Event Of The Year


Alhamdulillah, "An Evening with Dafi@ Menara KL" telah berjaya mencapai objektifnya. There are only two main concerns for me. Dafi & Dafinites.
What they think about this event adalah yang paling penting kerana ini adalah event yang dihasilkan untuk mereka.


Dafi menganggap event ini sebagai "The Best Birthday Ever". Dafi adalah orang yang paling rapat dengan fan clubnya. Dia telah melibatkan diri lebih dari yang sepatutnya dan mengetahui setiap inci persiapan yang dilakukan. Segala kepayahan dan usaha kami dilihat terus. Kesungguhan Dafilah yang membuat ray terus menyokongnya. Dafi offers me friendship and as a friend...I will support him all the way.


Bila kita menyokong dari luar lain rasanya. Menyokong dari dalam, kita boleh nampak dengan lebih tepat dan dengan lebih jelas. Menjalankan program fan club tidak semudah yang disangka. Program sebegini memerlukan sokongan, kerjasama dan kepercayaan. Rata-rata yang hadir gembira dan enjoy. Maaf sebab Ray tak dapat chit chat sebab sibuk ke hulu ke hilir memastikan segalanya berjalan lancar.


As a project leader, this one will be my last for DFC. Next time, bila ada event DFC ray akan hanya datang dan menjadi sebahagian dari Dafinites yang lain. (itu pun kalau dijemput). For the past 6 months it has been an educational journey and rewarding moment for me.

I wish all the best for DFC.

Thanks wenkt, murai.com.my for all the pictures.

1 mulut cakap2 belakang:

Emy Hisyam Basri said...

fyi, i'll support Dafi all the way, too...