Wednesday, November 21, 2007

The Most Beautiful People In The World

I don't know how to rank them. But I admire them all. I used to have this habit, especially in overseas whenever i see them in a magazine...i terus beli. Tons of magazine collection. Well, since ray kurang sikit pergi negara orang...kurang la sikit perangai beli-beli magazine ni. Thank god ada kawan yang ada habit yang sama, so boleh la ray serang rumah dia dan duduk sehari suntuk baca magazine.


Kate Beckinsale - aiyooo. She is very very very sexy to me. I mean the way she talk, the walk and her little smile. Belum dengar slang british dia lagi...walauweiiii.




This macho guy Josh Duhammel, Very tall....ray teringin nak tinggi macam dia. Pakai tshirt putih cam mengong pun tetap nampak cantik kalo Josh ni pakai. My girl friends used to think that Josh is the ultimate hunk. Most of them lah.

Jessica Alba, my all time fav and that I have to share her with Dafi (mcm la dapat kan?). Dafi thinks that she's hot. To me she have THE bodylah. So bila ray bercakap ngn Dafi pasal Jessica Alba, we don't argue and seems to agree on everything about her.

This baby face hunk, Ryan Philippe catch my attention in Cruel Intentions. He looks young all the time even now. I have a friend who is older than me but actually look younger than me. Lucky bas****. But he is shorter than me ...so I win la. Height is everthinggggggg !!!!

John Stamos...the full house hunk....my sister nya fav. Banyak poster-poster john ni kat bilik my sis. Cerita dah lama ni. Cerita 15 tahun lepas. My sis sampai kena marah ngn my parents. But personally kan, he is a cool guy. Gentleman and sweet talker sikit kut. hahah just a guess.


Ashley Judd, ray pernah teserempak ngn Ashley Judd version clone kat KL. Tengok sekali, uishhh wow....tengok dua kali.....ashraff judd. (serkap jarang je nama tu). My best friend zaidi, kemaruk ashley judd ni sangat2. Pergi kedai vcd haram..semua dvd psal ashley akn dibelinya. Zaidi now ada kat London sambung belajar. Mana la tau boley jumpa kat London. kalo x jumpa jgk, Ashraff judd ada kat KL...hahahah.


Jared Leto, dalam my list sbb dia ni ex bf Cameron Diaz. So if Ms Diaz thinks that his hot...maknanya hot la dia.

Nicole Kidman yang dulu ray x pandang pun tapi selepas bercerai she is someone else already. I don't know what it is but admire sangat tengok dia kalo berlakun.

Setakat ini saja lah rancangan saya pada hari ini. Good nite . [tutup kedai]

3 mulut cakap2 belakang:

Anonymous said...

josh duhamel hot! hahaa ;)
dafi & ray talked bout jessica alba? haha

*nana*

Anonymous said...

kannnn...kate cantik sgt.. x ikut sgt movie2 dia, tp suka sgt tgk dia dlm 'serendipity' =)

ray eusouff said...

ombakkk utk kate..kekeekek