Friday, November 23, 2007

Aksi Dafi

Semua orang yang pernah tengok show Gempak Selebriti Astro tak la terkejut kalau tengok Dafi bergoyang gelek sakan bila dia jadi back up dancer untuk sesape pun. First time ray and the geng tengok Dafi gelek sakan masa kat GSA Seremban. Masa tu kelakar habis. I mean, I watch him dance before but nothing like this one.

Ray : "Oh My God ! Are you on medication or something or too much sugar in body system?"

itulah ayat pertama yang ray keluarkan when he called me right after the show. He just laughed out loud.

Ray : "Ada kakak kat depan aku tu ternganga mulut dia tengok ko"

Dafi : "Hahahah. Ya ke? I really had fun just now..."

Ray : "Hahahah I know" "We are having a blast too watching you"

GSA kat Subang Parade baru-baru ni...lagi-lagi bila Ray nampak Akma also in the list performing (mesti la Akma akan bawa lagu dangdut) I know Dafi somehow going to be the back up dancer dan repeat the same act again. Yerp true enough...here we gooooo again ! Hahaha Dafi.

Saje-saje la ray browse YouTube tadi and you know what...? Ray jumpa la klip ni...hahhahaha. Just watch and tell me what you think...and tengok sekali mcmana syawal beraksi...hahhaha


8 mulut cakap2 belakang:

Lina Ratu Drama said...

ya allah Dafi...
so hyperrrrrrrrrr!
sukanya diaaaaa rongeng.. hehe!

Anonymous said...

ahahahaha!! mmg lucu tgk aksi dafi cmtu.. lolx! isk3.. geram tgk dafi cmtu.. ahhahahahhaa

~eca-chan~

MyRaLiCiOuS_89 said...

so cute dafi...
muahahhaha...
hebattt seyh kalu menari...

ray eusouff said...

rongeng rokiah..kekkeke

fara said...

haha.dafi kalau menari mmg xnak kalahhhh! hahahahah =)
goood!

Anonymous said...

OMG dafi ke tu? pasal hyper sgt?....ever considered dangdut for his next single? ahaks............nabil

Anonymous said...

sukeee tgk dafi dance. energy naekk. cant stop laughing. heeee.

*nana*

Anonymous said...

ya rabbi..
gelek sakan dafi yer..
tak leh tahan gelak btul..
nasib lar kat opis..
dah kena gelak cover2..
pape pn still cute..
mengancam dafi nye gelek..:p

~yaty~