Thursday, November 15, 2007

Dafi on the Net...my findings...

Try searching in google and Yahoo! Search. You will be surprised apa yang keluar related to nama "Dafi" ni.

First, nama tempat. Dafi Alpagas.

"DAFI Alpacas is located in northern Baltimore County, just 35 minutes from downtown Baltimore City. The first breeders in Maryland to raise alpacas, we started in 1993 with ten alpacas. Today our herd numbers about thirty-five. Approximately one-half are Huacayas and one-half are Suris."

Nak tergelak pun ada. Tak pernah tengok binatang yang namanya alpagas. Separuh unta, mcm poodle pun ada ray tengok. Adehhh..sakit pewutt den ni ha. Tapi besar jugak..ada jambul lagi.

Search lagi...keluar pulak "Dafizilla".

"Allow to open page source with different external programs ... Dafizilla is a resources repository for Mozilla developers and users. Welcome to Dafizilla ..."

Dafizilla la pulokkkk...huhuhu. Adeh...

Lagi? Nama hotel pulak...kat mana? malaysia ke?

"Book hotel reservations at Dafi hotel in Plovdiv, Bulgaria. hotels.com offers cheap plovdiv hotels, discount plovdiv hotels, and plovdiv motels."

Lorrr...taukey hotel gak Dafi ni ya....Senang nak pegi melancong kat Bulgaria nanti ya.

Lagi?

"Dafi, a bounty hunter of unknown species who worked with Beilert Valance and Fud. Dafi, a Near-Human criminal and associate of Lemo and Sanda. ..."

Cukup la setakat ni ya. Tak larat nak carik dah. Takut benda lain yang lebih mengarut pulak yang keluar. Tapi bila search tu..ada web rasmi dafi fc yang keluar.

Just for fun. Nak bgtau dafi jadi bahan gelak nanti.

4 mulut cakap2 belakang:

ain said...

hahaha... lawak je

Anonymous said...

lawak sangat...
terkejut yana tgk binatang tu

Anonymous said...

hahaha.
lawak sgt la.
nak trgelak nih.
hahahahahhahaha!

faradiba :)

Anonymous said...

hahahaha