Friday, November 9, 2007

AF6 ??


Mengikut sumber-sumber tertentu dari seorang kawan yang bekerja di ASTRO...memang ada AF6 next year. Infact, dengar-dengar audition starts next month (December 2006).

Mengikut sumber tu jugak, kali ni 20 pelajar akan dipilih. Makin lama makin ramai pulak. Rasa-rasa macam baru je lagi AF5 melabuhkan tirainya...dah nak ada AF6 pulak.
Bila cakap pasal AF6, tertanya-tanya pulak siapa plak akan jadi pengetua, pengacaranya dan kelainan apa pulak yang akan mereka bawa kepada penonton kali ini.

Kita tunggu sajalah. Pada yang nak mencuba nasib tu...practise la dari sekarang. Dan selalu la tengok website astro atau iklan promosi di astro tentang AF6 ni.

Makin ramai la artis yang akan bernaung dibawah Maestro Talent....persaingan semakin ramai. Bila AF6 muncul nanti...issue fans lompat ke fan club mereka yang baru, dijangkakan. Maklumlah, artis baru...semua excited nak join. Tapi selepas beberapa bulan....fan club tah kemana artis tah kemana.


Daripada sini...kita akan tahu who the true fans are. And what type are fans are we. Adakah kita akan menjadi fans yang banyak menyertai fan club atau melompat fan clubs dengan meninggalkan yang lama dan join yang baru. Tidaklah menjadi satu kesalahan, to join as many fan club as we want tapi adalah lebih baik sokongan itu membawa makna tersendiri kepada setiap penyokong itu. I mean "grow with the fan club" dari mula hingga ke akhir ...baru lebih bermakna kan?

Ia adalah hak masing-masing. Bagi DFC, kami akan kekal berada disini menyokong Dafi sepanjang karier seninya.

1 mulut cakap2 belakang:

fitilicious said...

Asmkm X kisah r per pon org nak anggap but per yg ummi taw ummi tetap menyokong...kekadang ati terguris gak but krn der yg menghargai yg membuatkan ummi msh trs menyokong en trs menyokong...agi pon sblm nih ummi x penah join maner2 FC laen ini lah satu2 nyer FC yg ummi join en daftar jadi ahli...sonok nyer kat DFC nih ramey gak yg nak jadi anak ummi so bertambah ramey r anak2 ummi...anway ray gud luck en away2 gak but jgn luper trs
memantau DFC k...asmkm